To je to što me zanima!

Utjerivao dug: Auto dizalicom muškarcu (68) slomio lubanju

Damir J. (34) došao je utjerati dug kod Ivice V. (68) te ga nakon svađe udario mehaničkom dizalicom po glavi. Ivica je s krvarenjem u mozgu odvezen u bolnicu
Vidi originalni članak

Kako bi utjerao dug, Damir J. (34) iz Vrgorca došao je kod Ivice V. (68) u Podstranu. Prvo su se posvađali, a zatim je Ivica V. uzeo letvu kako bi utjerivača dugova otjerao iz dvorišta. Damir J. je otišao do svog automobila. Dohvatio je mehaničku dizalicu kojom je Ivicu udario u glavu i slomio mu lubanju. Po teško ozlijeđenog muškarca došla je Hitna pomoć, a liječnici su utvrdili da mu je oštećena I moždana opna te da ima krvarenje u mozgu.

Nakon što ga je opalio u glavu Damir je otišao iz dvorišta, a po pozivu policije sam je došao u postaju. U tijeku je istraga. Ivica V. otprije je poznat policiji. Kao djelatnik pekarnice Svaguša u kolicima je vozio kruh. Namjerno je, prema riječima očevidaca, udario Anu V. (74) u trgovini jer je bio iznerviran gužvom na Božić 2004. godine. Ona je pala i slomila kuk. Tvrdio je kako je sve bilo slučajno.


Idi na 24sata

Komentari 24

  • zippysnake 31.07.2011.

    Kamatare satrt i tocka, ne znam sta policija ceka, da je OK , svi kamatari bi vec odavna camili u zatvorima u svim krajevima Hrvatske. Trebalo bi oformit jedinice za njihovo hvatanje, a pocetí sa njihovim jatacima na sveprisutnim lecima kojma smo zasipani na svakom koraku! Ljudi su vrlo glupi, pa tako ´lako posudjuju lovu iako znaju da je to sve mafija. Ljude treba stititi vlast , jer je zato i placamo!!

  • barbaboro 31.07.2011.

    Ludi moji, čekajte! Treba ti lova, pitaš čovjeka, ovaj ti kaže može, ali kamata je toliko-i-toliko (10, 15, 20 ili više %) posto mjesečno. Ti pristaneš, uzmeš lovu..... Prihvatio si njegove uvjete. Odrasla si osoba, nisi mentalno retardiran, zdrav i umno i tjelesno.... MA ŠTO JE TU NEJASNO? Pristao si na uvjete! Zašto si pristao kada ti je trebala lova, a sada se buniš? I, naročito -- što to znači "iskoristio je nečije loše imovno stanje". Što je to "loše imovno stanje"? To je tako relativno.... Onome šeiku je "loše imovno stanje" kada ostane na zadnjih 10.000.000 $, našem tajkunu je "loše imovno stanje" kada ostane na zadnjih 500.000 €, meni je "loše imovno stanje" kada ostanem na zadnjih 1000 kuna....to je tako relativno. Sve u svemu, ako si pristao na uvjete, ne kukaj kasnije. Inače - ne uzimaj lovu.

  • GeorgeCloun 31.07.2011.

    on je nosio dizalicu da podigne starca, ali prilikom rukovanja dizalicom došlo je do preopterećenja iste, te je ona svojom težinom pala na glavu oštećenika, a sve se dogodilo slučajno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare