To je to što me zanima!

Utopio se suprug pokojne Semke Sokolović-Bertok

Policiju je pozvala žena koja je vidjela kako je Mario Bertok (79) ušao u malo jarunsko jezero. Nestao je ispod površine vode. Našli su ga ronioci
Vidi originalni članak

Šahist Mario Bertok (79) utopio se na malom jarunskom jezeru u srijedu oko 14 sati. Jedna žena vidjela ga je kako ulazi u jezero ispred kluba Gallery, no kako ga nije vidjela da izlazi, pozvala je spasioce. Ni oni nisu mogli pronaći Bertoka te im se morala pridružiti policija. Ronioci su njegovo truplo našli tek navečer oko 18 sati na dubini od četiri metra. Kažu kako se Bertok često kupao na jezeru. Bertok je šahovski prvak Narodne Republike Hrvatske 1956. godine, godinu dana kasnije u Bratislavi osvojio je i titulu međunarodnog majstora.
Najuspješniji je igrač Hrvatske od 1959. do 1961. Bio je oženjen Semkom Sokolović Bertok, istaknutom hrvatskom glumicom, sarajevskog porijekla.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Musiq soul 20.10.2008.

    Dakle, 5 mojih uljudnih pitanja je izbrisano. Toliko o slobodi govora koja nikog nije vrijedjala (osim u zadnjem komentaru ovog koji ih brise radi "krsenja" pravila)

  • Musiq soul 20.10.2008.

    Admin, gadis mi se....

  • Musiq soul 20.10.2008.

    Admin, mislim da je krajnje nekulturno i necivilizirano, a upitna je i Tvoja inteligencija, da su tri moja uljudna komentara, u kojima pitam zbog cega su obrisani, opet obrisana. Ispada da sam neka maloumna bestija koja pise neprimjerene komentare na ovako osjetljivu temu kao sto je necija smrt. Stvarno ne razumijem.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare