To je to što me zanima!

‘Utvrdit ćemo jesu li uhićeni u Finskoj prošli kroz Hrvatsku’

U Finskoj su uhićeni blizanci iz Iraka koje sumnjiče da su sudjelovali pogubljenju. Ranko Ostojić kazao je da Finci nisu tražili nikakve podatke u svezi uhićenih
Vidi originalni članak

U Forssi u Finskoj policija je uhitila blizance iz Iraka koje sumnjiče da su sudjelovali u masovnom pogubljenju koje su počinili ISIL-ovci u Iraku prošle godine. Braća su u Finsku stigla u jesen ove godine, no policija nije otkrila kojom su rutom došli. Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, kazao je u subotu da Finci nisu tražili nikakve podatke u svezi uhićenih.

- Ipak, od Interpola ćemo tražiti podatke kako bismo provjerili svoje evidencije - rekao je Ostojić. 

Ušlo pola milijuna izbjeglica, očekuje se još jedan veliki val     

I dalje se očekuje veliki pritisak izbjegličkog vala iz Srbije, izvijestilo je jučer Ministarstvo unutarnjih poslova na svojim internet stranicama. U Republiku Hrvatsku je od početka migracijske krize ušlo 493.615 migranata, a u subotu do 9 sati 2064, kažu u MUP-u. U prihvatnom centru u Slavonskom Brodu nalazilo se 1002 ljudi. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • zemuncevic 13.12.2015.

    Treba Ranko zaposliti jos par INSPEKTORA da NJUSKAJU Arape!!!!

  • ragbijaš 13.12.2015.

    Ma prolazili su oni svuda.Ako i jesu Hrvatskom prošli,mi smo se iskazali ko pravi ljudi i domaćini.Mi smo takvo nešto prošli 90-tih.Nego,ne pljuvajte po Ostojiću.Nije me briga što je ministar hrvatske policije,več ja njega gledam kao čovjeka s osječajem,jednom riječju ljudina.Po njemu se vidi da ni mrava nebi zgazio,a kamoli ruku na nekoga digao.

  • zemuncevic 13.12.2015.

    Hoce li istraga biti uspjesna kao i sa SVASTIKOM ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare