To je to što me zanima!

Uvijek napaljena: Britanka dnevno ima 300 orgazama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Michelle Thompson (43) pati od Sindroma stalnog seksualnog uzbuđenja. Uvijek žudi za seksom, a vrhunac može doživjeti gdje god i kad god poželi
Vidi originalni članak

Michelle Thompson (43) iz Londona dnevno može doživjeti čak 300 orgazama. Zbog toga su je ostavljali brojni bivši dečki. "Napaljena" Britanka pati od Sindroma stalnog seksualnog uzbuđenja. Zbog svojeg rijetkog stanja Michelle uvijek žudi za seksom, a vrhunac može doživjeti bilo kad i bilo gdje. Rijetki sindrom prisilio je samohranu majku i da da otkaz u tvornici keksa. Bivši partneri od nje bi odlazili premoreni, a s Michelle bi prekidali jer nisu mogli "ispunjavati njezine seksualne prohtjeve". Na kraju je u susjedu našla muškarca koji može zadovoljiti njezine seksualne potrebe.
- Moje stanje uništilo mi je ljubavni život. Možda nekim ženama to zvuči savršeno, no stalno seksualno uzbuđenje je daleko od toga. Pogled na cijelu situaciju promijenio je moj sadašnji dečko - kaže Michelle.
Sa svojim dečkom, Andrewom Carrom (32), seksa se 10 puta na dan.
- Andrew je promijenio moj život. Više ne tražim lijek za svoje orgazme, sada sam ga napokon našla - izjavila je Michelle za News of the World.
Britanka sada uživa u životu te planira zajednički život s Andrewom i svoje četvero djece.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Anaconnda 28.11.2009.

    ma daj kao svrsava i za vrijeme ovog snimanja a nije joj se ni izraz lica promijenio..koji bullshit.. zapravo je.es takve orgazme kad ti je to svakodnevnica i ne osjecas ogromnu relaksaciju nakon toga, lebdenje, kad ti je ravno za sve ostalo.... vec mozes dalje trkeljati kao da nis nije bilo.. i nije neka fora.

  • freedom call 24.11.2009.

    jadan gleda je sa strahopoštovanjem

  • real 24.11.2009.

    razumjem da se lavica pari i 50 puta na dan, ali to je samo u sezoni parenja.. pa zato lavovi \"prespavaju\" ostatak godine, a lavice love

Komentiraj...
Vidi sve komentare