To je to što me zanima!

Uvjetna kazna: Suprugu gol naganjao po kući tražeći seks

Nakon što je pozvao pod izlikom rješavanja obiteljskih problema vezanih uz maloljetno dijete, muškarac je 2013. pokušao silovati suprugu dočekvaši je gol
Vidi originalni članak

Zbog pokušaja silovanja supruge, u ponedjeljak je na Županijskom sudu u Zadru na uvjetnu zatvorsku kaznu od osam mjeseci osuđen muškarac sa zadarskog područja, javlja Zadarski.hr.

Nakon što ju je pozvao pod izlikom rješavanja obiteljskih problema vezanih uz maloljetno dijete, muškarac je 4. rujna 2013. pokušao silovati suprugu u kući gdje ju je dočekao gol. 

Nakon što je uporno inzistirao da samo još jednom s njom "mora imati seks" muškarac je suprugu nabijao na zid i naganjao po kući više puta zbog čega je žena i lakše ozlijeđena. Uspjela je pobjeći i sve prijaviti policiji tek nakon što je supruga lajsnom koju je skinula sa vrata udarila po leđima. 

Uz zatvorsku kaznu, muškarac je dobio i zabranu kontaktiranja i približavanja supruzi, a mora platiti i sudske troškove u visini od 23 tisuće kuna.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • OrcaPerestrojka 18.11.2015.

    Osnovno pravo muža u braku je pravo na seks. Treba tužit suprugu i tražit novčanu zadovoljštvinu.

  • OrcaPerestrojka 18.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • IlijaLelic 17.11.2015.

    sve su bile u braku,, a od MÜNHENA do HR sam ih 4 ,, POSEVIO " i to kazemo da su zene postene u braku,, ,, MA DAJ " a stiti ih zakon HA HA , I VAS u sudstvu treba ,, NAGUZITI DA NAUCITE PROPISE "

Komentiraj...
Vidi sve komentare