To je to što me zanima!

Uvrijeđeni Putin zabranio je ministru posjetu Hrvatskoj

Rusi su jako uvrijeđeni jer je Putinov prijatelj Šojgu Popijača čekao 4 sata a ruski biznismeni kod nas uvijek imaju problema. Sergej Šmatko nije došao u Zgareb
Vidi originalni članak

Ruski ministar energetike Sergej Šmatko htio je 7. travnja doći u Zagreb, ali mu je Putin naredio da obavi drugi posao. Rusi su jako uvrijeđeni jer je Putinov prijatelj Šojgu Đuru Popijača čekao 4 sata a ruski biznismeni kod nas uvijek imaju problema. Sergej Šojgu u Hrvatsku je tada došao s 30 predstavnika kako bi dogovorio ulazak ruskog Gazproma i Naftne industrije Srbije na hrvatsko tržište. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • valko10 11.04.2011.

    Poštovana gospodo, Pa zar je ovdje potreban komentar. U menedžerskom svijetu poslovanja postoji kodeks ponašanja i vrijednova.Poslovan i napredan svijet razmijenjuje iskustva, udružuje se, oplemenjuje vlastite resurse i ide dalje , svi drugi koji se ne uklapaju ,oni su još uvijek u nekom stoljeću iza. Perceptivna gledanja bez intuicije nemaju snagu pro futuro.

  • testera_1 10.04.2011.

    Rusi su pametni, i bolje za njih da nas zaobilaze, ova drzava ne treba investitore jer bi onda nesto trebalo mijenjati, a to je ono sto niko u RH stvarno zeli pogotovo sabor i vlada , pa dok ide ide, vjerovatno su vec sracunali koliko vrijede sume i vode pa dizi kredu dok ide, neko bude vec platio !

  • biberrr 10.04.2011.

    Što će našoj vladi strane investicije? Onih 70 miljardi eura duga namjeravaju vratiti pljačkanjem vlastitog naroda. Uvođenjem novih poreza,trošarina i davanja,te povećanjem postojećih.Geslo je samo kradi,sve će to vratiti stoka sitnog zuba! A Putin i ruske investicije,što će nam to,neka mu se ulizuju Merkelica i Berlusconi,a mi ćemo ga ignorirati,neka se njima proserava!

Komentiraj...
Vidi sve komentare