To je to što me zanima!

Uz Bandića je na izborima stajao osuđenik iz Indeksa

Damir Mušan na sudu je priznao da je posredniku dao 2000 eura da mu brat Joško položi dva ispita. Uz Milana Bandića je stajao na svečanoj pozornici
Vidi originalni članak

Odmah iza leđa Milanu Bandiću u izbornoj noći na svečanoj pozornici među ostalima bio je Damir Mušan, jedan od aktera u aferi Indeksa. Uvjetno osuđeni Mušan sudu je priznao da je posredniku dao 2000 eura da mu brat Joško položi dva ispita. U Bandićevom stožeru od Mušena se ograđuju. Tvrde da nemaju pojma tko je i da za Bandića u kampanji nije ništa radio.
- On s nama apsolutne veze nema. Nismo imali protokol niti smo posjetitelje policijski provjeravali. Mnogi su se pa tako i taj mladić popeli na pozornicu iza šefa - izjavio je Nedžad Haznadar, Bandićev glasnogovornik u kampanji.
Kontaktirali smo i Damira Mušana, ali neuspješno, a javio se njegov otac Jurica.
- Moj sin je simpatizer Milana Bandića uostalom kao i cijela naša obitelj i nije ništa radio u kampanji - rekao je Damirov otac.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • džag 29.12.2009.

    ZAR SMO MI HRVATI STVARNO TOLIKO JADNI DA NAM STRANAC BUDE PREDSJEDNIK

  • iglic 28.12.2009.

    Koje karikature,strašno. Nek se ide u BiH kandidirati za predsjednika kad toliko voli te bosance,a i oni njega, evo im ga, nek si ga samo uzmu, nama ne treba!

  • zgze 28.12.2009.

    a zar niste vidjeli i IVU MAJOLI

Komentiraj...
Vidi sve komentare