To je to što me zanima!

Uz cestu pokraj Tenje našli bombe, streljivo i oružje

Pet bombi, 2 kg eksploziva, 210 metaka, pušku i poluautomatsku pušku našli su u ponedjeljak. Puške je uzela policija, a eksploziv su uništili
Vidi originalni članak

Uz cestu, između mjesta Tenje i Silaša, u ponedjeljak su pronašli pet ručnih bombi, dva kilograma eksploziva, 210 metaka, pušku M-48 i jednu poluautomatsku pušku, izvijestila je u utorak osječko-baranjska Policijska uprava.
Eksplozivna sredstva i streljivo uništeni su na licu mjesta, a puške je preuzeo policijski službenik Protueksplozijskog odsjeka te PU. Policija poziva građane da bacanjem oružja ne ugrožavaju svoje i tuđe živote, nego da pozivom na besplatni broj 92 dogovore dragovoljnu predaju eksploziva i oružja.
Prema podacima osječko-baranjske policije, u prvih jedanaest mjeseci ove godine građani su dragovoljno predali 301 komad raznog oružja, 293 bombe, 46 mina, više od 33.000 metaka i više od 30 kilograma eksploziva. U istom je razdoblju, na raznim lokacijama, odbačeno i pronađeno četiri komada raznog oružja, 219 bombi, 88 mina, 9.350 metaka te 5,45 kilograma eksploziva.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare