To je to što me zanima!

Uz cestu pronašli pet mrtvih pasa, sumnjaju na trovanje

U Gornjim Vrhovcima kraj Velike pronađeno je pet mrtvih pasa kako leže u snijegu uz cestu. Iz udruge za zaštitu životinja Sirius sumnjaju da ih je netko otrovao
Vidi originalni članak

Požeška udruga za zaštitu životinja Sirius pronašla je u Gornjim Vrhovcima kraj Velike pet mrtvih pasa kako leže u snijegu uz cestu. U zadnjih pet dana ugibali su, nagađaju, jedan po jedan. Policija je obavila očevid, a sumnjaju na trovanje.

- Jedan od susjeda našao je kutiju s mesom i kostima prelivenim nekom tekućinom, a na cestama su vidjeli i sumnjiv auto - rekla je Gordana Malbašić iz Udruge Sirius. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • user_137964 20.02.2015.

    ...nebi li trebali vlasnici pasa imati pse u boksevima ili na lancu ????????, ...a ne da ih puštaju u večernjim satima da lutaju i reže na prolaznike , lutaju po dvorištima i sve pronjuškaju i ka tome seru gdije stignu , malo razmislite!!!!!!!!!!!

  • tmendas 20.02.2015.

    Žao mi svakog živog biće koje umre nasilnom smrću i u agoniji. Ali dragi moji, trebali bi se svi mi zapitati zašto kupujemo pse ako nećemo paziti na njih, psi NEMAJU što tražiti na ulici. Svi u mom mjestu pouzimali pse ( vidjeli kako jedan kupio i šetao ga ulicom pa tako svi poželjeli ali to trajalo par dana ) a sad oni otvorili ograde pa psi sami šetaju po ulici.Imam dvije curice i jednostavno ih nasmijem pustiti same u školu nego ih moramo voditi jer se bojim da ih psi ne izgrizu,. Ne opravdavam osobu koja ih je otrovala, ako i jesu namjerno otrovani ali je netko možda preuzeo stvar u svoje ruke jer im je važniji DJEČJI ŽIVOT i zdravlje!!!

  • Intimidator 19.02.2015.

    Ja bi tog covjeka koji je to napravil sa zadovoljstvom nalijal sa kiselinom iz akumulatora pa nek crkava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare