To je to što me zanima!

'Uz HSS i postojeće koalicijske partnere, to nam je dovoljno'

Pozvali smo HSS da zajedno s nama formiraju buduću hrvatsku vladu jedne široke narodne koalicije, gdje će HSS preuzeti odgovornost za ruralni razvoj, kaže Hajdaš Dončić
Vidi originalni članak

Danas smo obavili jedan krug razgovora s HSS-om, gdje smo ih pozvali da zajedno s nama formiraju buduću hrvatsku vladu jedne široke narodne koalicije, gdje će HSS preuzeti odgovornost za hrvatski ruralni razvoj. To je danas potvrdilo i Predsjedništvo i nadamo se da će naši pregovori ići u tom smjeru, rekao je Siniša Hajdaš Dončić u četvrtak nakon sjednice Predsjedništva SDP-a.  

- Isto tako, razgovarali smo i o našem programu, to je program koalicije Hrvatska raste, plus neka zajednička stajališta koja smo usuglasili u razgovorima s Mostom koje, na žalost, ni HDZ ni Most proteklih šest mjeseci nisu proveli.  Mi dižemo organizacijsku strukturu SDP-a i spremamo se za parlamentarne izbore - dodao je. 

Kazao je kako će izborni stožer biti osnovan na Glavnom odboru, koji će biti u subotu 9. srpnja.  

Upitan je i tko su još potencijalni partneri.  

- Razgovarat ćemo s postojećim partnerima koalicije Hrvatska raste i voljeli bismo da se tome pridruži i HSS, s kojim obavljamo i razgovore. Naglašavam, uz HSS i postojeće koalicijske partnere, to je dovoljno za uspjeh - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • liliana 01.07.2016.

    Tko god da pobijedi,sve isto,svo ste vi udbina djeca i lijevi i desni i oni u centru.Udba i dalje vlada Hrvatskom.Sve nam je jasno zato nitko nije napravio lustraciju.Svi ste vi neprijatelji ove zemlje i ovog naroda u kojoj god stranci bili jer branite svoje privilegije i materjalna blaga stečena pod krinkom demokracije i samostalnosti.

  • Kor - Jan - Dar 01.07.2016.

    DIO 1 -....Vrijeme fakat leti. Polovicu smo godine odvalili, jednu vladu također, izbori novi dolaze, a i nova 2017. bude i prije nek se nadamo došla. I već sad prijeti. Prazni stolovi i hladne sobe Hrvata ipak su nešto – u 2017. . ni toga neće biti! Falile budu milijarde – a pitanje je hoće li nam tko dati kredite. Treba nahraniti PRENAPUHANI Hrvatski sabor od 151 zastupnika. Po Ustavu dost je 100 (no i to je preveč!). Saborskim štrajkašima (NEMA IH na radnim mjestima!) treba osigurati saborske plaćetine, kraljevske privilegije i mnoštvo putnih računa, troškove odvojenog života – i vrag zna čega sve još??? Trebat će nahraniti i nezajažljivog i bahatog premijera, KOJI GOD TO BIO, na čelu razmažene i rastrošne goleme buljumente od 20 ministara, uhljeba, KOJI GOD TO BILI. Uz njih kao ptići iz gnijezda gladno otvaraju svoje kljunove bezbrojni uhljebi, pomoćnici, zamjenici, savjetnici, vozači, tjelohranitelji, tajnice… Umjesto sedam ili najviše osam ministara – Hrvatska s 4,3 milijuna stanovnika, najsiromašnija država EU, ima dvadeset nepotrebnih uhljebnih ministara. Švicarska ima 6,9 milja stanovnika i 7 (slovima; sedam) ministara... I tak, dugovi sve veći kuna i eura sve je manje. Po svemu sudeći 2017. bit će i gora od ove. A, tek 2018.!!!......nastavak sljedi dolje..

  • MI-MA 01.07.2016.

    Na koji narod misliš?????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare