To je to što me zanima!

Uz prijetnju pištoljem opljačkali su poslovnicu za otkup zlata

Tijekom pljačke nije bilo ozlijeđenih. Za sada nije poznato koliko su novca dvojica lopova ukrala. Policija je na terenu i obavlja očevid nakon kojeg će se znati više
Vidi originalni članak

Nepoznati pljačkaši u srijedu navečer su uz prijetnju pištoljem opljačkali poslovnicu za otkup zlata Auro Domus u Kastvu. Tijekom pljačke nije bilo ozlijeđenih. Za sada nije poznato koliko su novca dvojica lopova ukrala. Policija je na terenu i obavlja očevid. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • libeluli 03.01.2013.

    Pod hitno treba zatvoriti sve mjenjačnice, male pošte, male trgovine, otkupljivače plemenitih metala, kladionice, velike trgovačke centre, fine i ne fine....pa šta ja najbrajam... treba zatvoriti cijelu državu

  • najiram 10 03.01.2013.

    pljačke su u njihovoj režiji , poslije još pokupe lovu od osiguranja, sve povezano nema druge organizirani kriminal na veliko rabota sa 200% dobiti ništa ne gube nebi stalno otvarali nove i nove poslovnice i vrapci to znadu. uvijek treba uhapsiti vlasnika poslovnice jer on je glava pljačke.

  • diba_1 02.01.2013.

    nebi mi bilo mrsko da sve poslovnice zatvore, i onako zarađuju na tuđoj muci i nesreći, i još odvoze zlato iz države, a kakva je država koja nema zalihe zlata???Ovi nakupci uzimaju po niskim cjenama., prodaju po višestruko većim., pa neka ih onda i pljačkaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare