To je to što me zanima!

Uz sav posao, vatrogasac je pomogao i ženi oko vrećica...

Nadgledanje poslova u sanaciji posljedica potresa pretvorilo se u ponedjeljak u simpatičnu foto-priču. Reporter Pixsella snimio je kavalirski potez zapovjednika postaje Centar koji je prolaznici ponio vrećicu
Vidi originalni članak

Bio sam u zagrebačkoj Masarykovoj gdje traju radovi na zgradi. Zatekli su se ondje vatrogasni zapovjednici kad je prema nama počela hodati žena s vrećicama. Da su bile teške vidjelo se po njenom hodu te se vatrogasac tu najbolje snašao i odmah pohitao u pomoć, ispričao nam je fotoreporter agencije Pixsell Sanjin Strukić.

On je u ponedjeljak snimio taj, uvijek rado viđen, kavalirski potez koji srećom nije izumro u glavnom gradu. Fotografije su izazvale lavinu simpatija u inače tmurnom danu. Dodaju li se tu i problemi nastali nakon potresa, ljudima je uvijek drago vidjeti dobra djela.

Kako doznajemo, kavalir u uniformi je sadašnji zapovjednik postaje Centar Kristijan Tomašek. I inače je pristupačan, a mlada dama nije mogla odbiti dobrodošlu pomoć.

Vatrogasci nisu imali komentara na potez kolege, a odmah su se vratili ostatku zadanih poslova. 

Inače, u Zagrebu je od zadnjeg velikog potresa 29. studenog 2020. odrađeno 1977 intervencija, uglavnom vezanih uz otklanjanje njegovih posljedica. Uklanjali su se nesigurni dijelovi objekata i fasade. Na području Sisačko-moslavačke županije vozila odrađeno je 546 intervencija. U Zagrebu su uklonjena 1119 dimnjaka koji su prijetili padom a maknuli su i oko 2500 m2 fasada.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Pijevac_1 09.02.2021.

    ili da je bio neki deda...

  • arow 09.02.2021.

    Nije nekoj bakici,vidjet cemo sto misli njegova supruga

  • nataodinata 09.02.2021.

    Lijepo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare