To je to što me zanima!

Užas kod Kijeva! Helikopter je pao na vrtić dok su djeca bila unutra?! Roditelje ne puštaju

U gradu Brovariju ujutro 18. siječnja na vrtić je pao helikopter, pišu ukrajinski mediji. Sve službe su na mjestu pada. Navodno ima i žrtava, još se ne zna jesu li i djeca među njima
Vidi originalni članak

Strašne slike iz Brovarija, gradića blizu Kijeva, gdje se u srijedu ujutro oko 8.15 sati po lokalnom vremenu leteći objekt srušio na dječji vrtić. Ukrajinski mediji navode kako se radi o helikopteru. Prema posljednjim informacijama, navodno se radi o ukrajinskom helikopteru državne službe za hitne slučajeve koji zbog magle nije vidio dječji vrtić. 

Pogledajte video: Helikopter pao na vrtić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nešto se srušilo na objekt društvene infrastrukture. Doznajemo informacije o žrtvama i okolnostima. Državna služba za hitne slučajeve i sve službe već su na mjestu - objavio je zamjenik šefa ureda predsjednika Kirilo Timošenko.

Ukrajinski mediji pišu kako su u vrtiću u trenutku udara bila i djeca. Navodno je pilot u zadnji čas u gustoj magli vidio zgradu, pokušao je manevrirati, ali je izgubio kontrolu i udario je u dječji vrtić. Nakon toga je eksplodirao i zapalio se.

Na terenu su državna hitna pomoć, policija, vojska i roditelji koji su zabrinuti za djecu, no ne dopuštaju im unutra zbog straha od naknadnih eksplozija. Ukrajinski mediji pišu i kako ima žrtava. Još se ne zna koliko i jesu li među njima i djeca.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • becc 18.01.2023.

    RIP

  • marin.jagodic 18.01.2023.

    iskreno mi je žao djece. Ostalih, slabo.

  • vilim1234 18.01.2023.

    Ministar MUP-a,mozda bi ratni profiteri mogli nesto o tom slucaju reci,mora da su ministar i njegov zamjenik pokidali raditi svoj posao veliki je ulog u igri 

Komentiraj...
Vidi sve komentare