To je to što me zanima!

Užas kod Zagreba: Profesor bludničio nad učenicom (16)?

Kako ne bi mogao utjecati na svjedoke ili eventualno ponoviti kazneno djelo, sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu poslao ga je na mjesec dana u istražni zatvor...
Vidi originalni članak

Profesora društvenog predmeta u gimnaziji u gradu nedaleko od Zagreba pritvorili su zbog sumnje da je bludničio nad svojom 16-godišnjom učenicom.

Kako ne bi mogao utjecati na svjedoke ili eventualno ponoviti kazneno djelo, sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu poslao ga je na mjesec dana u istražni zatvor Remetinec. Kako neslužbeno doznajemo, učenici kojima je osumnjičeni profesor (61) razrednik spremaju se za odlazak na izlet u zabavni park Gardaland u Italiju.

Djevojku koja je zadužena za prikupljanje novca od učenika za izlet prošlog je tjedna u ponedjeljak profesor pozvao u svoju vikendicu kako bi se, navodno, dogovorili o nekim detaljima vezanim za planirano razredno putovanje.

U jednom trenutku profesor se, navodno, pripio uz djevojku i trljao se. Učenica ga je prijavila policiji, koja ga je nakon kriminalističkog istraživanja prijavila nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo bludnih radnji. Osumnjičeni profesor je na ispitivanju u tužiteljstvu poricao da je bludničio nad učenicom.

Ako se nakon provedene istrage protiv njega podigne optužnica te ako ga sud nakon eventualnog sudskog postupka proglasi krivim i osudi, za to nedjelo, prema Kaznenom zakonu, prijeti mu do godinu dana zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • merida_1 21.03.2017.

    Ta curica očito nije toliko naivna da bi taj poziv shvatila dobronamjerno,a to mu je sigurno i namjerno napravila,da bi manijak završio gdje mu je mjesto...

  • liliana 21.03.2017.

    Nije meni ta priča čista,išla u vikendicu na dogovor,mislim da mu je namjestila.

  • najiram 10 21.03.2017.

    60% profesora i profesorica...nastavnika... maltretira na neki naćin učenike... pitam se zašto djeca moraju kupovati cviječe nastavnicima za 8 mart...a nastvnice ni nisu majke...zašto se organizuju izleti i eskurzije u kojima se uvijek događa nešto slično...zašto bi neko morao dobivati poklone za rad koji im je i ovako preplačen...uvijek iznude i poticanje na korupciju i ućenje mladih na korupciju...naš nastavnički profesorski kadar je izvor korupcije kriminala i iznude...naravmo i možda seksualnih požuda prema mladim učenicama i učenicima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare