To je to što me zanima!

Užas kod Županje: Pijani mladić zabio se u zaustavljeni auto i odbacio ga, poginula žena (55)

Žena (55) bila je za volanom zaustavljenog Opela kad se u njen auto zabio mladić (22) u Audiju. Od siline udarca Audi je završio na krov i u kanalu, a Opel je odbačen na betonski most i zarotirao se na travi
Vidi originalni članak

Žena (55) poginula je noćas u teškoj nesreći na cesti između Županje i Štitara, javlja PU vukovarsko srijemska.

Kako su izvijestili, nesreću je skrivio mladić (22) koji je s 1,16 promila vozio Audi A4 županjskih registracija. On se oko 0.25 sati kretao iz smjera Štitara i zbog neprilagođene brzine nije na vrijeme uspio zaustaviti auto.

Prednjim krajem svog Audija zabio se u Opel Astru županjskih registracija koja je bila zaustavljena uz desni rub kolnika, u kojoj je za upravljačem sjedila žena (55) iz Županje. 

GRAĐANI, JAVITE SE Policija traži pomoć: Ne zna se tko je poginuli na kojeg je naletio teretnjak u K. Štafiliću

U sudaru je Opel odbačen na betonski most i zarotirao se te završio na zelenoj površini, dok se mladić u Audiju prevrnuo na krov i zaustavio u kanalu.

Pijani mladić je lakše ozlijeđen u nesreći, dok je 55-godišnja žena na mjestu preminula. U Audiju je bio još jedan putnik koji nije ozlijeđen. 

Očevidom kojim je rukovodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Vukovaru utvrđeno je kako je 22-godišnjak upravljao vozilom uz prisutnost alkohola u organizmu od 1,16 g/kg.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 13.01.2022.

    Klinjo užas

  • ptica neznalica 13.01.2022.

    Kad pijan sjedneš za volan i ubiješ nekog, treba ti suditi kao za ubojstvo s umišljajem.

  • Jopazg 13.01.2022.

    On pijan a ona sjedila u zaustavljenom i vjerovatno neosvijetljenom autu na sred ceste umjesto da je izasla i odmaknula se od njega. Ljudi olako shvacaju opasnosti u prometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare