To je to što me zanima!

Užas: Majka u bolnicu donijela bebu, u tijelu imala čak 10 igala

Liječnici su rendgenom otkrili da djevojčica od sedam mjeseci u nogama i grudnom košu ima čak 10 šivaćih igli. Alarmirali su policiju, koja je odmah počela istragu
Vidi originalni članak

Nevjerojatan slučaj zlostavljanja djeteta dolazi iz Perua. Tamo su liječnici u gradu Arequipa u tijelu malene djevojčice od svega sedam mjeseci rendgenom otkrili 10 metalnih igala. Šivaće igle, duge oko tri centimetra našli su u nogama i grudnom košu djeteta. Igle, srećom, nisu oštetile niti jedan vitalan organ. Liječnici su odmah alarmirali policiju, koja je pokrenula istragu. 

'Igle je zabola odrasla osoba, nije bilo slučajno'

- Ovo je prvi takav slučaj u bolnici Honorio Delgado, vrlo je složen i nema logično objašnjenje. Majka je donijela dijete u bolnicu jer je jako plakalo i negodovalo. Nakon pretraga i rendgena otkrili smo u tijelu šivaće igle koje, začudo, nisu oštetile nijedan organ. Igle je sigurno zabola odrasla osoba, a nemoguće je da se to dogodilo slučajno, rekao je novinarima direktor bolnice Cesar Linares.

Malenoj, koja je stabilno, u ponedjeljak će operativno izvaditi igle iz tijela.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • DEXTER_3 09.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Renavoid 08.04.2014.

    samo potvrđuje moje mišljenje o ljudskom rodu .... na ovoj planeti nema gore vrste od nas .... ajmo meteor :))

  • Crown 02.04.2014.

    Nevjerojatno. Sram me je što živim na Zemlji,planeti čudovišta. Osoba koja je ovo napravila zaslužuje doživotnu samicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare