To je to što me zanima!

Užas na Cipru: Vojni časnik je ubio pet žena i dvije djevojčice

Grčki vojnik časnik (35) priznao je masakr sedam žena. Četiri tijela su našli, a policija još traga za ostalima prema informacijama koje im je on dao...
Vidi originalni članak

Nicos Metaxas (35) s Cipra priznao je jučer ubojstvo pet žena i dvije djevojčice. Lokalci ga nazivaju 'prvim serijskim ubojicom na otoku'. Dva tijela je policija pronašla u rudniku početkom mjeseca, a treće prošlog četvrtka, piše BBC.

Prema pisanju lokalnih medija, radi se 35-godišnjem grčkom vojnom časniku. Ubojica je priznao svoja djela, a policija traži ostala tijela po informacijama koje im je on dao.

Jedna od žrtava, Mary Rose Tiburcio (39), majka je šestogodišnje djevojčice Sierre koja se smatra nestalom i za kojom policija još traga. Od pet žena tri žrtve su filipinskog porijekla, a jedna je Rumunjka.

Jedna Filipinka je imala i kćer koju je časnik ubio. Sve odrasle žrtve ubojica je navodno upoznao preko internetske stranice za upoznavanje partnera. Nestanak Rumunjke Florentine Bunee (36) prijavila je obitelj u listopadu 2016. Nicos je ubio i njenu kći Elenu Nataliu (8).

Nestanak 30-godišnje Maricar Valdez Arquiola obitelj je prijavila u prosincu 2017. Lokalna policija je proširila istragu, a u pomoć im dolaze i britanski kolege, piše Cyprus Mail.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 26.04.2019.

    A gdje je sad tu ona pravna mantra na koju se svi pozivaju i s njom laprdaju: " Nitko nije kriv dok mu se to ne dokaže pravomoćnom sudskom presudom". To što je on izjavio da je ubojica ništa ne znači, bez pravorijeka.

  • dopizdilomi 26.04.2019.

    Zašto sada Grčki vojni časnik a ne NATO časnik? Zar Grčka nije u NATO-u?

  • quazequatl1 26.04.2019.

    Jadne žene i djeca. Psihopat - nema tu logike ni ljudskosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare