To je to što me zanima!

Užas na zadarskoj ulici: Moju Kiru ubila je podna rasvjeta

Maja je imala mokre noge. Od smrti ju je spasila prijateljica. Za psa je bilo kasno. Stale su na podnu lampu. Grad Zadar je izrazio žaljenje, a rasvjeta više ne radi
Vidi originalni članak

Užas, nemoć i strah, sve sam to osjetila odjednom. Struja me tresla, tijelo mi je bilo paralizirano, ali mozak je besprijekorno radio, rekla je Maja Berber (32) iz Zadra.

Ona je s prijateljicom i svojim psom Kirom bila u šetnji u Foši u Zadru. Ona je brčkala noge, a Kira se okupala. Krenule su kući i Maja je ugazila na svjetlo rasvjete gradskih bedema na tlu.

- Znala sam da se moram maknuti, ali fizički nisam mogla. Moju labradoricu Kiru streslo je odmah nakon mene i ja sam je, rušeći se na tlo, pokušala odgurnuti. Nisam uspjela, ali je moja prijateljica Adela odgurnula i mene i nju. Meni je spasila život, ali za Kiru je bilo kasno - objasnila je kroz suze.Od teške opečenosti vjerojatno su je spasile gumene japanke. Kira nije bila te sreće. Ugazila je na rasvjetnu žarulju mokrom šapicom.

- Čim sam došla k sebi, počela sam je oživljavati. Masirala sam Kiri srce. Uzalud. Davala sam joj i disanje usta na njuškicu. Ništa. Osjetila sam aritmiju srca, Kira je zacvilila i uginula - kaže Maja.

Grad Zadar je izrazio žaljenje. Dekorativna rasvjeta više ne radi dok se ne utvrdi da je potpuno sigurna.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • Yassa 27.07.2013.

    kako su neodgovorni baš ih žalim nju i malu džukelu

  • rudonja 27.07.2013.

    Iskrena sućut Kirinoj dvonožnoj obitelji. Znam da ništa ne može ispuniti prazninu koja je nakon njene pogiblje ostala u vašim srcima ali u oglasniku ima labradora koliko hoćete...

  • KIKI2907 27.07.2013.

    Kaj se pas ne mora voditi na povodcu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare