To je to što me zanima!

Užas: Pronašli su mrtvu ženu (84) u spremniku za kišnicu

Ženu su pronašli u dvorištu kuće u selu Jertovec pokraj Marije Bistrice. Policija slučaj vodi kao nesretan jer se pretpostavlja da je žena pala u rezevoar i utopila se...
Vidi originalni članak

U utorak je u selu Jertovec pokraj Marije Bistrice pronađena mrtva 84-godišnja žena. Pronašli su je u betonskom rezervoaru za kišnicu u dvorištu kuće, a tijelo su izvadili vatrogasci Zagorske javne vatrogasne postrojbe Zabok. Policija slučaj vodi kao nesretan jer se pretpostavlja da je žena pala u rezevoar i utopila se, javlja portal Zagorje.com.

Na tijelu su primijetili ozljedu glave, za koju se pretpostavlja da je nastala prilikom pada u rezervoar. Ipak, tijelo su prevezli na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu kako bi se isključile sumnje o nasilnoj smrti.

Starica je živjela u teškim uvjetima, i bila je teško pokretna, pa se o njoj brinuo Centar za Socijalnu skrb. Djelatnica Centra primijetila nije mogla pronaći staricu, pa je pokrenula potragu. 

Pretpostavlja se da je stradala kada je u rezervoaru htjela oprati odjeću, jer u kući nije imala struje ni vode, piše portal Zagorje.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • centarfor 06.10.2016.

    Svaki puta kada je dolazila socijalna služba pričali su joj o blagodatima koje donosi elektrika i vodovod.

  • Fenix7 05.10.2016.

    Bemti takav Centar za socijalnu skrb! Starica u kući nema ni struje ni vode, još sama nosi rublje na pranje do prve mlake! Sigurno je bila u posjedu previše "kvadrata" ili "hvati"... Preeeeestrašno...., a "ekipa" koja nije ni od kuda i za života nije stekla ništa, će za štancanje nacionalnih manjina u Zg dobivati plaće majki odgajateljica. I onda će istu tu djecu pred Katedralom ostavljati u snijegu i ledu prositi.... Gadi mi se već sve ovo... Bako, počivaj u miru!

  • Boksan 05.10.2016.

    Nije imala ni struje ni vode ? kakva je to država

Komentiraj...
Vidi sve komentare