To je to što me zanima!

Užas rata: U zadnji čas policija zaustavila dijete da se raznese

Irak: Policija u Iraku uhitila je dječaka koji je trebao izvesti teroristički napad. Na fotografijama koje je objavio Reuters vidi se kako je dječak uznemiren i rastresen
Vidi originalni članak

Policija u Iraku uhitila je dječaka koji je trebao izvesti teroristički napad. Na fotografijama koje je objavio Reuters vidi se kako je dječak uznemiren i rastresen. Na sebi je imao samoubilački pojas koji mu je policija skinula, piše Mirror.

Ove fotografije dolaze samo 24 sata nakon krvavog napada u Turskoj koji je izveo dječak star između 12 i 14 godina. Dječak se raznio na svadbi, ubio je 51 čovjeka, a 69 ih je ozlijeđeno. Turske vlasti sumnjaju da je dječaka regrutirao ISIL. 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Dalibor0704 23.08.2016.

    Afrika je puna djece boraca, jer su preglupi da bi se bojali za život, a za 2 tjedna se od svakog klinca može stvoriti fanatik za bilo koju vjeru. Svjetska politika je kreirala manijake, a ovi to prenose na djecu. I to je očito u nečijem interesu. Prodaja oružja je unosan posao.

  • TVRDOGLAVI SVABO 22.08.2016.

    Jos malo pa cs i bebe u vrticu to radit

  • veho2 22.08.2016.

    "POTPEC" po pitanju fanatizma ste ti i taj klinac na slicnoj stolici, misleci da je tvoj stav korektan spreman si ubit covjeka. I ovaj mali je mislio da je uredu ubit nekoga. Ustvari vama dvojici fali malo ljubavi i puno škole!

Komentiraj...
Vidi sve komentare