To je to što me zanima!

Užas u Austriji: Tijekom vikenda lavine odnijele živote 8 ljudi

Pet osoba poginulo je u nedjelju u lavini na zapadnom turističkom dijelu Austrije, objavila je policija čime je broj žrtava snježnih lavina tijekom vikenda narastao na osam
Vidi originalni članak

Nove žrtve potvrđene su u nedjelju unatoč pozivu vlasti na oprez zbog lavina i obilna snijega. Nakon nekoliko dana obilnih padalina i vjetra austrijske vlasti podignule su stupanj upozorenja na lavine na razinu 4 od 5.

Skijališta su puna jer su u veljači školski praznici u području Beča.

U nedjelju je otkopano tijelo 59-godišnjeg muškarca, rekla je policija u zapadnoj regiji Tirol. U području Sankt Antona am Arlbeg pronađena su tijela 29-godišnjaka i 33-godišnjaka koji su skijali izvan uređenih staza u subotu ujutro.

U SUBOTU UJUTRO Dvoje skijaša poginulo u lavini u Švicarskoj, treći preživio

Također je izvučeno tijelo 62-godišnjeg muškarca koji se nije vratio sa skijaškog trčanja na području Hohe Aifnera, rekao je glasnogovornik policije.

U subotu je glasnogovornik policije Tirola rekao je da je 17-godišnji državljanin Novog Zelanda poginuo toga dana u lavini u Kaltenbachu, a u petak je poginuo 32-godišnji Kinez u skijalištu Soelden.

KOBNO SKIJANJE Lavine u Austriji ubile najmanje troje ljudi, jedan je i maloljetnik

Obojica su skijali izvan skijaških staza.

U subotu ujutro pronađen je mrtav skijaš u susjednoj regiji Vorarlbergu, a riječ je 50-godišnjaku poginulom u lavini u dolini Kleinwalsertal, koja graniči s Njemačkom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pericaperica2 05.02.2023.

    vozio sam grupu skijaša kad su dvojica de poginula pod lavinom,nitko od njih nw spominje poginule već samo pričaju o lavini tko je koliko bio blizu,tko je snimio,tko je za dlaku izjegao i snimio jer je na kacigi imao kameru e daj pošalji watsapom itd.

  • pravednik100% 05.02.2023.

    Živim u Austriji i njihovi stručnjaci preko medija doslovno mole i upozoravaju na opasnost od lavina u pojedinim područjima ali hajde ti to objasni pobjednicima, treba skijati van staze,snimiti za tik tok video.

Komentiraj...
Vidi sve komentare