To je to što me zanima!

Užas u centru Rijeke: Umro je muškarac koji je ozlijeđen sinoć

Policijski službenici koji su se nalazili u blizini brzo su došli na mjesto događa te zatekli muškarca koji se trčeći udaljavao, a nekoliko metara dalje ozlijeđenog muškarca
Vidi originalni članak

Muškarac ozlijeđen sinoć u Adamićevoj ulici u Rijeci je umro u KBC-u Rijeka, a policija je privela muškarca koji je bježao s mjesta događaja, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava primorsko-goranska.

Policija javlja da je oko 1.35 sati dobila dojavu građana o narušavanju javnog reda i mira u Adamićevoj ulici u središtu Rijeke. Policijski službenici koji su se nalazili u blizini brzo su došli na mjesto događa te zatekli muškarca koji se trčeći udaljavao, a nekoliko metara dalje ozlijeđenog muškarca.

VIDEO: SVEČANO OTVORENJE Rijeka je centar Europe: 'Ovo je veliko priznanje za Hrvatsku'

 Djelatnici hitne medicinske pomoći stigli su ubrzo te prevezli ozlijeđenoga u hitni medicinski trakt u KBC Rijeka, gdje je umro.

 Policijski službenici sustigli su muškarca u bijegu i priveli ga te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje. Za sad nije poznat način ozlijeđivanja ni druge okolnosti događaja.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Tomaš 07.07.2022.

    Želim da kriminalistička policija u Rijeci privodi lopove, provalnike i počinitelje ubojstva sa rotacijom u policijsku postaju i pritvor policijske postaje i želim da temeljna policija u Rijeci i interventna policija u Rijeci privode razbojnike, dilere, počinitelje pucnjave i piromane i naravno huligane sa sirenom i rotacijom na županijski sud i u istražni zatvor i nakon suđenja u okružni zatvor.

  • Tomaš 07.07.2022.

    Želim da kriminalistička policija u Rijeci uključuje sirenu i rotaciju kada je nužno i želim da kriminalistička policija u Rijeci privodi lopove, provalnike, kradljivce, nasilnike, razbijače i počinitelje ubojstva sa rotacijom u policijsku postaju i pritvor policijske postaje, a za temeljnu policiju u Rijeci želim da uključuje sirenu i rotaciju kada je kriminal, najteže razbojništvo, razbojništvo nad zaštitarima, razbojnički napad na banku, teška oružana pljačka banke, teško disanje droge, krijumčarenje droge, oružani napad na banku, pucnjava, najteže ubojstvo, piromanija, podmetanje požara i dovođenje u opasnost života i imovine i želim da temeljna policija u Rijeci privodi razbojnike, dilere, počinitelje pucnjave i piromane sa sirenom i rotacijom na županijski sud i u istražni zatvor i nakon suđenja u okružni zatvor kao i kriminalce, pljačkaše i najteže ubojice.

  • Tomaš 07.07.2022.

    Kriminalistička policija u Rijeci treba sa sirenom i rotacijom uhvatiti lopove, provalnike, kradljivce, nasilnike, silovatelje, razbijače, manijake i počinitelje ubojstva i privesti lopove, provalnike kradljivce, nasilnike, silovatelje, razbijače, manijake i počinitelje ubojstva u policijsku postaju i onda u pritvor policijske postaje, a temeljna policija u Rijeci treba privoditi razbojnike, dilere, počinitelje pucnjave i piromane sa sirenom i rotacijom na županijski sud i u istražni zatvor i nakon suđenja u okružni zatvor kao i kriminalce, pljačkaše i najteže ubojice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare