To je to što me zanima!

Užas u Istanbulu: Napadači su upali na nedjeljnu misu u katoličku crkvu i ubili čovjeka!

Dvojica muškaraca napala su i ubila žrtvu tijekom nedjeljne mise, napisao je turski ministar unutarnjih poslova Ali Yerlikaya...
Vidi originalni članak

Dvojica maskiranih muškaraca ubili su u nedjelju jednu osobu u katoličkoj crkvi u Istanbulu, priopćilo je tursko ministarstvo unutarnjih poslova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvojica muškaraca napala su i ubila žrtvu tijekom nedjeljne mise, napisao je turski ministar unutarnjih poslova Ali Yerlikaya na platformi X, nekadašnjem Twitteru.

DRAMATIČNI TRENUTAK VIDEO Nevjerojatna snimka iz Turske: Vojni avion hitno morao sletjeti, evo koliko nisko je letio

Katolička crkva Santa Maria nalazi se u četvrti Sarijer u Istanbulu. Gradonačelnik Istanbula Ekrem Imamglu osudio je napad.

Yerlikaya je napisao da vlasti rade na hvatanju napadača.

OGLASILA SE I BRITANSKA VLADA Britanki nakon operacije želuca u Turskoj pozlilo na letu: Avion prisilno sletio u Srbiju, umrla je

Žrtva "C.T., koja je bila među onima na misi, bila je meta napada vatrenim oružjem dviju maskiranih osoba i nažalost izgubila je život", rekao je ministar na platformi X.

SUDSKA AGONIJA Proces dug 19 godina: 'Majka i otac nisu doživjeli pravdu za ubijenog sina, stigla ih je tuga'

Turski dužnosnici ne koriste puna imena žrtava ili počinitelja napada. Nije jasno zašto je žrtva meta. Na snimkama iz crkve vidi se nekoliko policijskih automobila i vozilo hitne pomoći ispred zgrade.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Oksimoron_1 28.01.2024.

    Kaj je tu čudno?? Svugdje se ističu razlike, a ne sličnosti. Ističe se vjera a ne Čovjek, ističe se prošlost a ne budućnost, zavist i pohlepa a ne sućut, suradnja, razumijevanje......Političari to potiču i ističu, a bedasti se povode za time, umjesto da misle svojom glavom i svojom slobodnom voljom.

  • QR 28.01.2024.

    Znači naglasiti katoličku crkvu kako bi sada kršćane digli na noge jer eto napada se u kršćanskoj crkvi u Turskoj pa ajmo opet podijeliti ljude Jasno se da isčitati kako je u pitanju mafijaški obračun tak da vam naslov baš kao da vam ga je Plenković napisao. Moglo se dogoditi i na ulici ili birtiji..

  • savskokupaliste 28.01.2024.

    A užas u Palestini??

Komentiraj...
Vidi sve komentare