To je to što me zanima!

Užas u Kloštar Ivaniću: Zbog djevojke mladiću prerezao vrat

Kako doznajemo, Domagoj O. (18) je navodno zbog svađe oko djevojke, u utorak oko jedan sat u noći, u Parku hrvatskih branitelja, prerezao vrat Luki Č. (19)
Vidi originalni članak

Mladić (18) nožem je izbo 19-godišnjaka u Parku hrvatskih branitelja u Kloštar Ivaniću u utorak oko jedan sat u noći. Mladić je preminuo na mjestu.

Mladići su bili na proslavi u gradu povodom blagdana Velike Gospe. 

Kako doznajemo, Domagoj O. je navodno zbog svađe oko djevojke prerezao vrat Luki Č.

Ubojica je priveden, a policijska istraga je u tijeku.

>>> Uskoro više...

 

Idi na 24sata

Komentari 278

  • dazoh 16.08.2016.

    A što se čudite pogledajte malo navodno Hrvatske TV programe sve turske serije a u svakoj epizodi netko nekoga izbode nožem ili upuca pištoljem i što onda očekivati od te mladeži koja to gleda , u moje vrijeme jedino važno bilo je dobro pojesti,popiti i nešto povaliti,kakvo nasilje samo ljubav.

  • kremenko123 16.08.2016.

    zašto nitko ne napiše istinu !? kao prvo takozvani luka bio je pripadnik BBB, ima poveći dosje ! prošle godine premlatio je policajca sa svojom ekipom, koji je proveo 5 mjeseci na bolovanju zbog posljedica !!! ove godine,nasrnuo je na domagoja jer je luka bio u vezi s tom curom,koju je tukao....dok su prekinuli,prohodao je domagoj s njom...nakon njihovog prekida,luka je još bio ljut na domagoja i dočekao ga je u parku sa svojom ekipom i premlatio ga s palicama i ostalim predmetima...u samoobrani domagoj je izvukao nož,kojeg je prethodno kupio na obližnjem štandu i počeo mahat s njim samo da se obrani ! ne branim niti jednog od njih,niti odobravam noževe ili bilo kakve predmete ali treba se sagledati cijela situacija !

  • anovi21 16.08.2016.

    bože sačuvaj. zbog balavice si život sjeb...

Komentiraj...
Vidi sve komentare