To je to što me zanima!

Užas u Kupinečkom Kraljevcu: Autom udario dijete i pobjegao

U prometnoj nesreći u Kupinečkom Kraljevcu teško je ozlijeđeno dijete. Nepoznati vozač naletio je na dijete koje se rolalo i pobjegao s mjesta nesreće..
Vidi originalni članak

U ponedjeljak oko 19.30 sati dogodila se prometna nesreća u Kupinečkom Kraljevcu u Potočkoj ulici kod kućnog broja 9, u kojoj je osobni automobil s nepoznatim vozačem naletio na dijete koje se na rolama kretalo kolnikom Potočke ulice.

U prometnoj nesreći dijete je teško ozlijeđeno, a liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

- Kako bi se utvrdile sve okolnosti prometne nesreće kao i kako bi se pronašao vozač i automobil, molimo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192 - javlja policija.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • 26.05.2020.

    Poštovani svi, ništa od ovog što je objavljeno nije istina, dapače sramotno je objaviti to kao užas. Budući mi se ne da ponovo pisati demanti kao u jutarnjem listu (koji je zaista jedini izrazito nepošteno izvjestio), a ovdje mi nedozvoljava ostaviti dugačak komentar, cjelokupni demanti mozete naći u komntarima na jutarnjem tako da imate ili informaciju s lica mjesta ili podlogu za komentirat na neki svoj način. Lijepo Vas sve i srdačno imenom i prezimenom pozdravljam

  • Mohik 26.05.2020.

    Btw, dijete od 11 godina se rola po cesti?! Strasno je da medju nama zive ljudi koji udare dijete i ne stanu pruziti pomoc. Sto tek mogu ocekivati odrasli unesreceni? Isto tako je stasno da roditelji djevojcice nece biti kaznjeni . Dijete se nema sto rolati pocesti. To je svjesno izazivanje nesrece.

  • Mohik 26.05.2020.

    Najostrija kazna za lika koji je pobjegao i nije pruzio pomoc djetetu. Najostrija kazna roditeljima koji dozvoljavaju da im dijete rola po prometnici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare