To je to što me zanima!

Užas u Orebiću: Slovenac se u kampu samozadovoljavao pred curicom (7). Osuđivan je pedofil

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački vjesnik, Slovenac je curicu slijedio u WC kampa u Orebiću. Tamo je pred njom počeo masturbirati što je vidjela majka djevojčice i prijavila ga
Vidi originalni članak

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zadovoljavanja pohote pred djetetom mlađim od 15 godina, na Pelješcu je uhićen slovenski državljanin J.P. (31) iz Domžala. Policija ga je uhitila i privela sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku, piše Dubrovački vjesnik.

Glasnogovornik Pero Miloglav sa Županijskog suda u Dubrovniku kazao je kako je osumnjičenik kazneno djelo počinio u jednom od kampova u Orebiću i to na štetu djevojčice iz Poljske, stare samo 7 godina. Djevojčica je u kampu sa svojim roditeljima boravila kao gošća, dok je slovenski kuhar došao s dijelom obitelji.

UHVATILI MONSTRUMA FOTO Nijemac u Rovinju ručnim satom snimao djecu na bazenu

Slovenac je inače osuđivani pedofil, a zbog opasnosti od ponavljanja djela i bijega odredili su mu mjesec dana istražnog zatvora. Zbog istog kaznenog djela već je bio osuđen u Sloveniji, a odslužio je i godinu i pol dana zatvora.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački vjesnik, Slovenac je curicu slijedio u WC kampa u Orebiću. Tamo je pred njom počeo masturbirati što je vidjela majka djevojčice i prijavila ga. Policija ga je nakon toga odvela, a navodno su se članovi njegove obitelji u policiji s njim htjeli i fizički obračunati.

POLICIJA UPOZORILA NA MONSTRUME Još jedan slučaj snimanja gole djece na plaži u Istri: Evo gdje pedofili skrivaju svoje kamere

Prema hrvatskim zakonima, za ovakvo kazneno djelo predviđene su do tri godine zatvora.

Idi na 24sata