To je to što me zanima!

Užas u SAD-u: Šestero mrtvih u masovnoj pucnjavi u školi, napadačica je ubila troje djece

Napadačica je upala u školu i počela pucati. Ubila je troje nastavnika i troje djece. Nakon što je policija stigla u školu, upucali su napadačicu
Vidi originalni članak

Policija u Nashvilleu u saveznoj američkoj državi Tennessee primila je dojavu o pucnjavi u privatnoj katoličkoj školi, izvijestila je lokalna vatrogasna služba, prenosi Reuters.

- Imamo dojavu o napadaču u školi na adresi 33 Burton Hills Blvd Covenant. Možemo potvrditi kako imamo nekoliko pacijenata - napisala je na Twitteru lokalna vatrogasna služba.

Covenant School, osnovana 2001., služba je prezbiterijanske crkve Covenant u Nashvilleu s oko 200 učenika, navodi se na web stranici škole.

Prema pisanju američkih medija, riječ je o napadačici koja je ubila troje odraslih i troje djece. Nakon što je policija stigla u školu upucali su napadačicu. Riječ je o mlađoj ženskoj osobi, a policija trenutno pokušava doznati njen identitet.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ante-portas 27.03.2023.

    U Americi najvise djece pogine od vatrenog oruzja. A konzervativci se bore protiv drag queen show u skolama. Drag queens jos nisu naskodili nijednom djetetu.

  • Car.Mrgud 27.03.2023.

    Kaj sad, kakva škola? Katolička ili prezbiterijanska? To vam, znate, nije isto.

  • pocetnik 27.03.2023.

    pa poznata je stvar da u americi ubiju vise djece nego sto ih izgine u svim ratovima koji se trenutacno vode...

Komentiraj...
Vidi sve komentare