To je to što me zanima!

Užas u Teksasu: Dječak poginuo igrajući se skrivača, zaglavio između perilice i sušilice rublja

Wrangler Hendrix (8) iz Teksasa hitno je prevezen u bolnicu nakon što su ga rođaci pronašli zaglavljenog između strojeva. Vjeruje se da se pokušao sakriti iza njih, ali je zapeo. Preminuo je u bolnici
Vidi originalni članak

Dječak (8) iz Teksasa preminuo je u bolnici nakon što se, igrajući skrivača, zaglavio između perilice rublja i sušilice, objavio je u petak Sky News. Wrangler Hendrix s djedom i bakom posjetio je rođake u Georgiji, a policija vjeruje da se prilikom igre pokušao sakriti između strojeva, ali se zaglavio.

Kada su ga rođaci pronašli započeli su s reanimacijom te su ga hitno prebacili u bolnicu.

- Dijete je prevezeno u bolnicu Archbold Memorial u Thomasvilleu, u Georgiji, gdje su nastavljeni pokušaji reanimacije. Nakon otprilike sat vremena, dječaka su proglasili mrtvim - rekli su iz ureda šerifa okruga Tima Watkinsa.

Od nesretnog dječaka oprostili su se i putem knjige žalosti.

- Drago mi je da sam bio njegov vozač. Bio je tako lijepo odgojen i brinuo se o svojoj sestri. Bili su tako uzbuđeni zbog svog putovanja i odlaska na plažu. Prije odlaska, šalili smo se da treba nositi puno kreme za sunčanje. Počivaj u nebeskom miru - napisao je vozač školskog autobusa.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tiranosaurus 17.06.2022.

    Možda su ga namjerno ugurali..ujnu im njihovu

  • Piver 17.06.2022.

    djecak iz teksasa...jako bitno odkud je ...nesreca se dogodila u Georgiji a ne u teksasu

  • Piver 17.06.2022.

    izmedju perilice i susilice ..kak je tam poginul?

Komentiraj...
Vidi sve komentare