To je to što me zanima!

Užas u zagrebačkom autobusu: Izvadio nož i prijetio putnicima

Policajci su autobus zaustavili i priveli rastrojenog putnika, kažu u ZET-u. Ozlijeđenih ljudi nije bilo, a autobus je po nalogu policije upućen u garažu
Vidi originalni članak

Interventna policija zaustavila je u utorak navečer ZET-ov autobus u Vatikanskoj ulici u zagrebačkom kvartu Dugave. Policija je ispraznila autobus zbog, kako smo doznali, prijetnje nožem.

Iz ZET-a su nam jutros potvrdili kako je tijekom vožnje jedan od putnika prijetio ostalima nožem, a drugi putnik pozvao je policiju.

- Policajci su autobus zaustavili i priveli rastrojenog putnika, kažu u ZET-u.

Ozlijeđenih nije bilo, a autobus je po nalogu policije upućen u garažu.

Kako su za Telegram naveli u Odnosima s javnošću Policijske uprave zagrebačke, u policijske prostorije privedeno je više ljudi.

- Prema prvim informacijama, radi se o tražiteljima međunarodne zaštite, odnosno azila, kazali su.

Idi na 24sata

Komentari 279

  • zrinx9 01.08.2019.

    "Rastrojeni putnik"? Takvih "rastrojenih putnika" ima i u Njemačkoj, jedan je neki dan bacio dijete pod vlak u Frankfurtu a drugi je u Stuttgartu mačem ubio čovjeka usred bijela dana. Eno snimka kruži po internetu. Pa vi drage udruge i novinari samo dalje zagovarajte nekontrolirano puštanje takvih jadnih "rastrojenih" preko hrvatske granice.

  • Petar Grulović 31.07.2019.

    Na žalost svakakvih slučajeva sve više.Predlažem da se pooštre kazne pa će svaki pojedinac svoj postupak prije promisliti.

  • 31.07.2019.

    Maaaajooooo! Maaajoooo Seeeveeer! Jaaavi seee!

Komentiraj...
Vidi sve komentare