To je to što me zanima!

Motociklom prošao kroz crveno i poginuo: Imao je 17 godina...

Na križanju Selske i Baruna Filipovića u Zagrebu naletjeli su na auto: N. K. (18), koja je bila na motociklu s poginulim maloljetnikom teško je ozlijeđena, ali nije u životnoj opasnosti
Vidi originalni članak

Vozač motocikla (17) je poginuo, a N.K. (18), koja je s njim bila na motociklu, teže je ozlijeđena nakon sudara na križanju Selske ulice i prilaza Baruna Filipovića u Zagrebu u nedjelju  oko 23.45 sati.

Motociklist je vozio Prilazom Baruna Filipovića i kod križanja sa Selskom ušao na crveno svjetlo ravno te naletio na prednji dio Peugeota zagrebačkih registracija kojim je upravljala E.B. (21).

Motocikl je odbačen na VW Golf zagrebačkih registracija kojim je upravljao B.Š. (33). On je, kao i vozačica Peugeota, u križanje ušao na svoje zeleno svjetlo na semaforu.

N. K. (18) koja je bila na motociklu s poginulim teško je ozlijeđena, ali, kako se doznaje, nije u životnoj opasnosti.

Idi na 24sata

Komentari 184

  • Toni63_1 14.12.2017.

    Sam vi serite i osuđuj te.on je moj najbolji prijatelj i to sto ste vi retardirani i pisete gluposti kad neko pogine.sam da znate decko nije kriv jednostano je volio motore i Bog je odlucio da ce se to dogodit niko nista nije mogao napraviti nemojte nikad osuđivat ljude ako ih ne znate

  • Sapir 26.09.2017.

    Sretno i da mali anđeo što prije ozdravi.

  • programko 25.09.2017.

    Nije motor ruski rulet mlad vozac i jos vozi tude dijete na motoru il svoju djevojku .mlad vozac i u rukama stroj koji je prejak prosao kroz crveno.i vise ga nema zalosno 17est godina pa di su tu roditelji pa dobio je smrt u ruke zao mi je momka mladost je to nek pociva u miru roditeljima iskrena sucut.a koliko treba ovakvih slucajeva da roditelji dodu do pameti dobnu granicu sa 18g. Treba prebaciti na 21g.za punoljetnost ni nedat i im da polazu prije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare