To je to što me zanima!

Užas! Učitelj ravnalom mlati djecu od šest godina i smije se

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U učionici su još bar dva muškarca i žena koja snima. S osmijehom gledaju djecu staru od šest do 10 godina dok se bore da se istrgnu iz stiska bolesnog učitelja
Vidi originalni članak

Učitelj u obrazovnom centru u Egiptu uhićen je zbog zlostavljanja više od 10 svojih đaka. Stravični video na kojem Magdi el-Shaar ravnalom mlati djevojčice i dječake stare između šest i 10 godina, zaprepastio je javnost. Na videu se vidi kako se djeca bore da se otrgnu, no ne mogu protiv jačeg učitelja koji ih bez imalo ustručavanja mlati po dlanovima i leđima. Policija je rekla da su uhitili zlostavljača te da je ministarstvo naredilo da se obrazovni centar u Kafr Shukru zatvori.

Zlostavljač je za svoje ponašanje okrivio revoluciju koja je u zemlji izbila ranije ove godine. 

- Batine i fizička kazna su najbolje sredstvo za discipliranje djece, posebno nakon pobune 25. siječnja, rekao je poremećeni učitelj policiji. Na snimci se on smije dok djeca vrište i plaču. Čuje se i smijeh neidentificiranog muškarca, najmanje je još troje ljudi bilo u prostoriji, dva muškarca i zaposlenica centra koja je sve snimila, piše Sky News. Snimka je na internetu objavljena 15. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 415

  • kreont 23.12.2011.

    Da sam ja roditelj ili rodbina neke od ove djece, onda bi on svoju bilježnicu donio meni na pregled. Primjenom iste metode bi budalu poučio kako se živi u invalidskim kolicima. Pitam se sada gdje je unicef i sve one udruge nenasilja nad djecom ?

  • yosaki 01.12.2011.

    da treba ponekad "tući" djecu naravno da treba..pogotovo ove nove generacije..i naravno ne da djetetu odvališ polukružni u glavu nego lagano šiba i te fore..ali samo RODITELJ može primjeniti to,a ne neka konjina od učitelja zbog bilježnice i zadaća i takvih pizdarija..znači dragi roditelji tucite djecu,pogotovo ove nove generacije..

  • KristijanŠkugor 22.06.2011.

    ajme... nemijem napisati ovdje što bi mu ja sve ućinia!!!!!! al naje*ao bi stari tako tući malu djecu uf baš je hrabar

Komentiraj...
Vidi sve komentare