To je to što me zanima!

Užasavajuće: Zbog tog 'pakla interneta' ubijaju se tinejdžeri

Istražili smo i kako odvjetnik Nobilo i njegov partner Mićo Carić kupuju dionice propale Domaće tvornice rublja te zašto Branko Lustig ne razgovara s Clooneyem
Vidi originalni članak

Dječje zlostavljanje na internetu u smrt je odvelo 4000 djece u svijetu. U novom broju Expressa čitajte o opasnoj internetskoj stranici ask.fm, na kojoj si tinejdžeri prijete i potiču druge na samoubojstvo.

Istražili smo i kako odvjetnik Anto Nobilo i njegov partner Mićo Carić kupuju dionice propale Domaće tvornice rublja, u koju planiraju uložiti milijune. Najuspješniji domaći filmaš Branko Lustig u intervjuu otkriva zašto ga Russel Crowe zove “papa” te zašto ne razgovara s Georgeom Clooneyem.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • Capafiori 08.06.2013.

    Kad ulica, "društvo" i internet odgajaju djecu, rezultat ne može biti drugačiji. Vlastiti roditelji im oduzimaju djetinjstvo i mladost svojom neprisutnošću u njihovom odrastanju pa sazrijevaju prebrzo, a u duši ta djeca ostaju zauvijek zatvorena kao djeca. :( To je propust roditelja, a ovo što rade Nobilo i Carić propust je svih nas jer nas na isti kalup i istim metodama pljačkaju oni koji se kunu na poštenje.

  • Filozof_1 07.06.2013.

    Internet uopće nije problem i samo je izlika za pravi problem na koji svi volim zatvoriti oči, a to je odgoj ... Ako roditelj odgoji i kontrolira dijete u određenoj mjeri takve stvari bi se rapidno smanjile, gdje su roditelji da ne vide kakve profile imaju djeca od 12, 13, 14 godina? Gdje su roditelji kada ta djeca izlaze po zabačenim dijelovima grada polugole? Gdje su roditelji kada se vidi da je dijete u krizi i da mu treba pomoć? Gdje ste roditelji? I nije istina da stalno radite i da nemate vremena, i to je samo izlika ...

  • fullyraw 07.06.2013.

    Koji ***c ? Jbt ovo više nije normalno! Di ovaj svijet ide? Ove maloljetnice na feksu, te slike, ti lajkovi, pa to nije normalno, ali stvarno! Di su oni dani kada sam se igrala vani po ulici, bez ovako "naprednih" mobitela, BEZ FEJSA !!! , kada je msn bio popularan ahahaha! Jadne ove nove generacija! Stvarno, žao mi je brata koji je nažalost dio ove virtualne priče facebooka i ostalih sran*a! Te curice s 14-15-16 godina .... pa ja bi to sve na lomaču! Treba ukinut fejs i sva ostala sra*a i trebamo se vratiti u vrijeme kada je Baywatch bio popularan, haha ja se ne za*bavam, haha 90 te su bile naj, barem se znalo ima li cura 13 ili 20 godina;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare