To je to što me zanima!

Užasnuta majka: Dječaci u vrtiću su mi silovali sina

Dječaka (5) vršnjaci su u njujorškom vrtiću napali u kupaonici. Bacili su ga na pod i silovali. Dječak zbog svega ima traume te posjećuje psihologa
Vidi originalni članak

Yenny Valero tuži grad New York jer su joj sina (5) silovali i seksualno zlostavljali u vrtiću. Yenny kaže kako su četvorica dječaka starih 6 i 7 godina napali njezina sina u kupaonici dječjeg vrtića. Dječaka, koji inače ima poremećaje u ponašanju, vršnjaci su bacili na pod. Skinuli su mu hlače i sodomizirali ga, tvrdi utučena i šokirana majka. Za zlostavljanje je dječak drugi dan rekao majci i sestri. Zbog gnjusnog napada dječak ima traume te sada redovito ide na terapiju kod psihologa.
- Ne mogu vjerovati da se to dogodilo mojem sinu. Naša obitelj sada proživljava pravu noćnu moru. Sin mi ne spava, u strahu je i povukao se u sebe - kaže Yenny.
Dječaka su vršnjaci napali tjedan dana prije odlaska na ljetne praznike pa ga majka nakon toga više nije vodila u vrtić te ga je upisala u novi. Maloljetni nasilnici i silovatelji, kao ni njihovi roditelji, još nisu odgovarali za zločin. Zaposlenici vrtića kažu kako o incidentu ništa ne znaju te da će sve pomno istražiti.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nexo 07.09.2010.

    od Aljaske do Mexica...i to je ta Amerika

  • kokomoon 07.09.2010.

    ajde ne lupajte gluposti! i ja sam se ko dijete od 7, 8 s drustvom navlacio, igrali se \'doktora\' i sl. kod djece predseksualnog razdoblja nema pederluka niti icega drugoga...ne znaju sto rade! a ove spike umnih siromaka da treba za jaja vuc autom...sto reci, sam po sebi komentar govori

  • Brane_1 07.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare