To je to što me zanima!

Uzbuna u Bruxellesu: Dobili prijetnje bombom u metrou, Amerikanci poslali upozorenja

Predstavnici Komisije kontaktirali su policiju nakon što su jučer dobili poruku o napadu koji je navodno planiran za danas u metrou
Vidi originalni članak

U briselskom metrou u srijedu su pojačali kontrole i prisutnost policije nakon što su u Europsku komisiju stigle poruke na ruskom s navodnim prijetnjama bombaškim napadom. 

Predstavnici Komisije kontaktirali su policiju nakon što su jučer dobili poruku o napadu koji je navodno planiran za danas, prenosi RTL.

Belgijski nacionalni krizni centar upozorava da poruke nisu vjerodostojne, no shvaćaju ih vrlo ozbiljno.

Zbog poruka je i američko veleposlanstvo poslalo upozorenje svojim građanima te ih pozivaju na pojačani oprez dok putuju kroz grad.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sočiju 08.03.2023.

    ja prdnuh.....

  • 08.03.2023.

    Treba im poslati natrag u moskvu ista takva upozorenja. Sve ovo je postalo prejadno svjetsko manipuliranje, ljudi umiru, ruše se gradovi ali nista se ne mijenja na bolje.

  • Imperatrice 08.03.2023.

    Često sam u Briselu i mogu reći iz vlastitog iskustva da uopće nemam dojam nekog sigurnog grada. Stalno čujete sirene i ne možete pojesti ručak da u pozadini ne prođe nekoliko njih. Poslije terorističkog napada još je i gore. Iskreno sumnjam da će ova dojava nešto dodatno alarmirati kad su ionako stalno napeti oko sigurnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare