To je to što me zanima!

Uzbuna u SAD-u: Obalna straža pucala na čamac?

Obalna straža nekoliko je puta upozorila omanji brod da se ne približava sigurnosnoj zoni gdje se nalazio i američki predsjednik Barack Obama
Vidi originalni članak

Svjetski mediji objavili su da je američka obalna straža u petak navodno pucala na brod koji je prolazio sigurnosnom zonom rijeke Potomac na dan kada se u Washingtonu obilježava osam godina od napada na WTC. Obalna straža nekoliko je puta upozorila omanji brod da se ne približava sigurnosnoj zoni u kojoj je u tom trenutku prolazila kolona vozila američkog predsjednika Baracka Obame. Brod se oglušio na upozorenja pa su u u zrak ipspalili deset hitaca. FBI je potom objavio kako nikakve pucnjave nije bilo. Obalna straža se nešto nakon toga oglasila i objavila kako se ipak pucalo no da je to bio samo svakodnevni trening sigurnosti. Nekoliko minuta kasnije slijedi i izjava Keitha Moora, šefa obalne straže, koji pak spominje kako nije bile nikakve vježbe. Na kraju su ipak zaključili kako cijelu situaciju još moraju istražiti.

Obalna straža prvo je potvrdila da se pucalo no da se radilo samo o

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Veruda 12.09.2009.

    sigurno se netko igrao sa pištoljem pa slučajno ispalio metak,pa da ne ispadnu idijoti (još veči) ,rekli su da je bila vježba ;)

  • piratxx 12.09.2009.

    Najbolji su mi ti američki demantiji. Još da se barem usuglase između sebe, a ne prodaju ovako očite laži.

  • Veruda 11.09.2009.

    @antiglobalizacija da pogledajte sve te ˝dokumentarce˝ i onda nemojte slučajno tražiti izvore tih podataka i ˝činjenica˝ koji oni prezentiraju ,jer ih nema! ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare