To je to što me zanima!

Uzeo je tuđi kovčeg i završio u zatvoru: Bio je pun dijamanata

Britanac Steven Moody od travnja je u zatvoru na Tajlandu nakon što je na aerodromu slučajno pokupio tuđi kovčeg, u kojem su navodno bili dijamanti vrijedni 20.000 funti
Vidi originalni članak

Britanac Steven Moody od travnja je u zatvoru na Tajlandu nakon što je na aerodromu slučajno pokupio tuđi kovčeg, u kojem su navodno bili dijamanti vrijedni 20.000 funti.

Moody je iz Lincolshirea putovao u Bankok u zračnoj luci Suvarnabhumi dogodila zamjena prtljage. Pokupio je kovčeg misleći da je njegov, no čim je došao kući shvatio je da je pogriješio. Uspaničio se i bacio kofer, piše Daily Mail.

Međutim, javili su se vlasnici koji tvrde da su u koferu bili dragocjeni dijamanti. Moody je uhićen zbog optužbi za krađu.

Prije nekoliko godina mu je odstranjen tumor na mozgu

Stevenu je prije nekoliko godina odstranjen tumor na mozgu zbog čega ima probleme s vidom, sluhom, ravnotežom i pati od nesanice. Majka tvrdi da njezin sin sada živi u neljudskim uvjetima u zloglasnom zatvoru Samut Parkan.

Strahuje za život: Već su ga nekoliko puta pretukli

Navodno prljavu ćeliju dijeli s desecima drugih zatvorenika, nemaju klimu, a preživljavaju jedući dijetnu hranu poput riže i hladnih kuhanih jaja. Stevena su već nekoliko puta drugi zatvorenici istukli.

- Strahuje za život. Ne spava jer se boji da će ga opet napasti. On je jedini Britanac u tom zatvoru - kazala je majka Carol Swinson, dodajući da se  Steven već jednom pokušao ubiti jer nije mogao podnijeti život u ćeliji.

Stevenov prijatelj Leigh Blackburn otputovao je u Bangkok čim je čuo što se dogodilo. Potražit će pomoć od engleskog veleposlanstva i nada se da će Stevena uspjeti izvući iz zatvora uz jamčevinu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jelenaZGB 04.07.2016.

    ignorirat ćemo činjenicu da je iskoristio siromaštvo te nacije kako bi si novcem kupio seksualnu robinju jer nije bio u stanju pronaći niti jednu normalnu ženu koja bi htjela imati posla s njim?

  • Kelly 01.07.2016.

    malo na mesića podsjeća sa onim famoznim čekom i donacijama naših iseljenika, ali bude to sve došlo na naplatu .ovdje ili "gore"

  • pokraoSamRHiVolimHDZ 01.07.2016.

    Dijamanti vrijedni 20000 ? Hahaha pitajte našeg zagorca i karamarka koliko dijamanti pravi koštaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare