To je to što me zanima!

Policija je uhitila otmičara u Kölnu, žena lakše ozlijeđena

Na glavnoj željezničkoj postaji u Kölnu u u ponedjeljak je nastala talačka situacija, a navodno su se začuli i pucnjevi. Policija je evakuirala stanicu te je obustavljen željeznički promet
Vidi originalni članak

Njemačka policija uhitila je otmičara koji je u Kolnu zatočio ljude na željezničkoj postaji. Žena koju je držao kao taokinju ima manje ozljede, javlja RT.

Na glavnoj željezničkoj postaji u Kölnu u u ponedjeljak je nastala talačka situacija, a navodno su se začuli i pucnjevi. U 12.45 sati prijavljeno je da je napadač uzeo taoce i zabarikadirao se u ljekarnu ili McDonald's na stanici. 

- Zabarikadirao se u ljekarni ili u McDonalds'u. Vjerujemo kako ima samo jednu taokinju, ali nemamo više informacija trenutno - kazala je glasnogovornica policije na početku krize.

Hitne službe su na terenu, a policija upozorava građane da ne idu u taj dio grada. Na terenu je policija s dugim cijevima, a željeznička stanica je zatvorena. Bild javlja kako je i protuteroristička jedinica izašla na teren.

Policija je evakuirala stanicu te je obustavljen željeznički promet.

 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • mickey_zg 15.10.2018.

    je l doktor ili inženjer u pitanju?

  • Cipelcug 15.10.2018.

    Dajte već jednom migrante pošaljite u bogate arapske države!!!!

  • hipoteza pa teorija 15.10.2018.

    prije par dana im je na pruzi Frankfurt - Koln izgorio ICE vlak, a danas na kolodvoru opet nekakvo divljanje, stvarno ih je krenulo

Komentiraj...
Vidi sve komentare