To je to što me zanima!

Kakva ideja: U minskim poljima kod Lipika uzgajali - marihuanu

Uzgojili su preko 200 komada cannabis biljki kako bi ih kasnije prodavali. Biljke su uzgajali na više lokacija na širem području Lipika u minskim poljima i minski sumnjivim područjima...
Vidi originalni članak

Požeško-slavonski policajci istražili su trojicu muškaraca starih 35, 50 i 54 godine s područja Pakraca i Lipika koje se sumnjiči za uzgoj i prodaju marihuane. 

Naime, navedeni su uzgojili preko 200 komada cannabis biljki kako bi ih kasnije prodavali. Biljke su uzgajali na više lokacija na širem području Lipika u minskim poljima i minski sumnjivim područjima.

Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, policija je pretražila više obiteljskih kuća i automobila koje su koristili muškarci. Tada su im pronašli i oduzeli mobitele dok je u kući u kojoj živi 54-godišnjak pronađeno i oduzeto 55 komada cannabis biljki u fazi sušenja.

Protiv 35-godišnjaka, 50-godišnjaka i 54-godišnjaka slijedi kaznena prijava. Prijeti im od jedne do 12 godina zatvora, izvijestila je PU požeško-slavonska. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Ludi_Milojca 03.11.2018.

    To je neka nova sorta....Minhuana, kazu da dobro puca

  • bajica1009 02.11.2018.

    mislim da je ideja za pet prava poduzetnička i treba je nagraditi a ne sankcionirati od strane ove glupe državne birokracije. ZAŠTO? Slušamo na tv kako je povećana proizvodnja heroina u afganistanu pa zar tu nemaju prste ameri i NATO i nikom ništa ovako malo se napušiš i zaboraviš probleme i svi zadovoljni a i domače je.

  • KlikZG1 02.11.2018.

    Taman kad se trava osuši inspektori na vrata...Dajte i neku pozitivnu vjest o nekome ko je prodao 10 kila koke i otišao sa plavušom na Tenerife...

Komentiraj...
Vidi sve komentare