To je to što me zanima!

Uzgajali pse i orgijali s njima: Najgore je prošao doberman

Odvjetnik para Andrew Sacks šokirao je sudnicu izjavom da je ono što se događa u nečijoj spavaćoj sobi intima dvoje ljudi. Kaže i da mu je nejasno kako je policija došla do inkriminirajućeg materijala...
Vidi originalni članak

Christina Patterson (42) i njen suprug Richard (47) uhićeni su nakon racije u  američkom Suffolku (Virginia). U kuću, u kojoj inače uzgajaju pse, policija je tražila ilegalno oružje, ali je osim pušaka pronaša i užasne video snimke na kojem ovaj bračni par ima seksualne odnose sa psima. 

Kako javlja Mirror, snimke su pronađene početkom prošle godine, a suđenje je započelo u srpnju.

Među snimkama pronađena je i ona na kojoj Christina i Richard zlostavljaju njihovog dobermana koji se zove Demon. 

Odvjetnik para Andrew Sacks šokirao je sudnicu izjavom da je ono što se događa u nečijoj spavaćoj sobi intima dvoje ljudi. Dodao je i kako nije siguran da je u vrijeme iživljavanja nad životinjama postoji zakon koji to zabranjuje.

Kaže i da mu je nejasno kako je policija došla do inkriminirajućeg materijala ako je tražila nešto posve drugo. 

Što se tiče oružja, policija je u kući pronašla 52 puške i veliku količinu municije

Idi na 24sata

Komentari 18

  • PeruPeruki 21.10.2018.

    To je sve normalno vi ste zatupljeni balkanci :)

  • mad975.IA 21.10.2018.

    Ovo sa životinjama je užas, ali ima tu još jedna zanimljivost. Par je imao 52 puške!!!!!!!!!!!! Par je imao 52 puške!!!!!! Zamislite da svaki par u Hrvatskoj ima 52 puške!!!!! I puuuuuunooo municije. Svi bi se mogli obogatiti proizvodnjom oružja. A zamislite samo koliko neprijatelja bi mogao ubiti svaki par u Hrvatskoj sa 52 puške. I time bi konačno uklonili sve ugroze, o kojima govori naš ministar rata (kako se ono zove?). I jasno vojska nam više nebi trebala. Mogli bi ju razoružati, jer svaki par u Hrvatskoj imao bi 52 Puške.

  • gladijator 20.10.2018.

    Evo i sad ih još proglasite bolesnima i nek se lijeće na teret države, a operacije za djecu nazivate kompliciranim i teško izvodivim samo da bi digli cijenu i kompenzirali ovo liječenje monstruma! Fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare