To je to što me zanima!

Uživa na Kvarneru: Plenkoviću na odmoru smetaju tek komarci

I dok iz Hrvatske odlaze talijanski i austrijski turisti, a broj zaraženih skočio je na preko dvjesto, on igra košarku s domaćima, pomaže ženi u kuhanju i uživa u pijuckanjima jutarnje kavice
Vidi originalni članak

Premijer Andrej Plenković godišnji odmor provodi na Kvarneru. Po namirnice odlazi na opatijsku tržnicu, a prati ga tjelohranitelj. Premijer se nakon niza stresova potpuno opustio.

Uskočio je u kratke hlače i odlučio preskočiti svakodnevno brijanje, pa je opušteni imidž upotpunio trodnevnom bradicom. I dok iz Hrvatske odlaze talijanski i austrijski turisti, a broj zaraženih skočio je na preko dvjesto, on igra košarku s domaćima, pomaže ženi u kuhanju i uživa u pijuckanjima jutarnje kavice.

Plenković se drži svih mjera opreza koje propisuje Nacionalni stožer civilne zaštite. Maskicu nije skidao na zatvorenom dijelu tržnice dok je kupovao namirnice, fotografirao se i ćaskao s građanima koji su imali nešto reći niti dok je pozorno pratio kakvo voće i povrće mu trgovkinje stavljaju u vrećicu.

I u ljekarnu je ušao sa zaštitnom maskom. Iz nje je izašao sa sredstvom za zaštitu od komaraca. E, da, oni jednako bodu i premijera i siromaha.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • intellectus 17.08.2020.

    Razumijem da se Premijer odmara, od cega se odmara Bizantinac?

  • japanokinezjapano 17.08.2020.

    Šta nije malo čudno odmarati se od odmora?

  • ursuss 17.08.2020.

    neka dođe u Slavoniju uživati u komarcima.. mada su se i oni već izselli..

Komentiraj...
Vidi sve komentare