To je to što me zanima!

Uživajte u suncu jer već sutra stižu velike kiše i zahladnjenje

Već sutra stiže nam nova količina kiše i hladnoće, a loše vrijeme zadržat će se najmanje do kraja tjedna. Najviše kiše predviđa se za četvrtak, a nakon kratkog zatišja, ponovno u nedjelju
Vidi originalni članak

Ovaj svibanjski dan u cijeloj je Hrvatskoj proljetan, u pravom smislu riječi. U većini krajeva je lijepo i sunčano s temepraturama iznad 20 stupnjeva. Najtoplije je u Metkoviću gdje je ljetnih 26, a najsvježije, očekivano, na vrhu Biokova - sv. Juri s tek 8 stupnjeva Celzijusa.

Nažalost, ovakvo vrijeme neće još dugo potrajati. Već sutra stiže nam nova količina kiše i hladnoće, a takvo loše vrijeme zadržat će se najmanje do kraja tjedna. Najviše kiše predviđa se za četvrtak, a nakon kratkog zatišja, ponovno u nedjelju kada bi se temperature ponedgje mogle spustiti i do jesenskih 12 stupnjeva. 

Portla Crometeo javlja da će cijela zemlja biti pod utjecajem ciklone koja će donijeti obilne kiše. 

Prema dugoročnim prognozama, nestabilno i svježe vrijeme moglo bi potrajati čak dva tjedna, a sunce i toplina mogli bi nam se vratiti tek potkraj svibnja.  

Idi na 24sata

Komentari 60

  • fantazist 09.05.2016.

    Ne vjerujem vam ni p od prognoze. Niste stanju pogoditi kakvo je vrijeme jučer bilo a ne što će za koji dan biti. I bez brige i odgovornosti utamar lupate

  • jabuka5 09.05.2016.

    ako je tako onda čekajmo poplave opet , jao Bože , smiluj se ,

  • Masiv 09.05.2016.

    Neće jer kako sad stvari stoje sunce će nam se vratiti negdje tek oko blagdana Velike Gospe s time da vrlo vjerojatno ljeta ove godine nećemo imati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare