To je to što me zanima!

Uživajte u suncu još danas jer stižu kiša, snijeg i jak vjetar

Uz obilne oborine zapuhat će jak sjeveroistočnjak na moru, jaka i olujna bura, čak i s orkanskim udarima, a u gorju će padati snijeg koji bi se mogao spustiti i u nizine
Vidi originalni članak

Utorak je u većini krajeva osvanuo uz sunce i lijepo vrijeme, ali ova naznaka proljeća neće dugo trajati. Već u srijedu stiže nam novo pogoršanje vremena i niže temperature, a najviše padalina bit će u noći na četvrtak. Očekuje nas obilje kiše, a u nekim krajevima čak i snijega

- U noći na četvrtak i u četvrtak bit će kiše, na Jadranu pljuskova i grmljavine. Uglavnom će to biti obilnije oborine, zapuhat će jak sjeveroistočnjak na moru, jaka i olujna bura, čak i s orkanskim udarima, a padat će i snijeg. Snijeg će se čak u četvrtak spustiti u nizine i tu uglavnom u Slavoniji - najavljuje je Darijo Brzoja, meteorolog Nove TV.

Uz obilne padaline zapuhat će i umjeren i jak sjeveroistočnjak pri čemu će se dnevne temperature opet spustiti na oko 5 stupnjeva.

Ljepše vrijeme vraća nam se u petak kada bi, uz obilje sunca, dnevne temperature mogle porasti do 10 stupnjeva u većini krajeva, a nešto hladnije ostat će na istoku. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ella123xD 03.03.2015.

    možda pročitam knjigu kad ne mogu van ,samo koju?

  • SUSSIE_1 03.03.2015.

    Baš uživam u današnjem suncu. Pravi melem nakon toliko tmurnih dana. Glavno da ovo pogoršanje neće dugo trajati.

  • Mercedes s klasa 03.03.2015.

    I prošli tjedan ste najavljivali snježnu kataklizmu epskih razmjera..a temperature se nisu spuštale ispod 10 preko dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare