To je to što me zanima!

12. dan potrage: Matejevi prijatelji opet će biti ispitani, pretragu vraćaju na Savu

U Beograd je sinoć stigla i hrvatska krim policija koja će pomoći u potrazi. Matejev otac Nenad rekao nam je kako je optimističniji sada kada je i hrvatska policija stigla u Beograd
Vidi originalni članak

Potraga za Matejem traje već 12 dana, ali nema nikakvih konkretnih tragova. Srpski mediji su u ponedjeljak javili kako je policija preko baznih stanica locirala posljednji signal mobitela Mateja Periša te je navodno odaslat s Velikog ratnog otoka na ušću Save u Dunav. 

POGLEDAJTE VIDEO Uživo iz Beograda

Pretraga Dunava je otežana zbog loših vremenskih uvjeta, voda je hladna i mutna, ali unatoč tomu ona se neće prekinuti.

U Beograd je sinoć stigla i hrvatska krim policija koja će pomoći u potrazi.

Neslužbeno doznajemo i kako će se ponovno ispitati Matejevi prijatelji. Matejev otac Nenad rekao nam je kako je optimističniji sada kada je i hrvatska policija stigla u Beograd.

Otac i dalje vjeruje kako je njegov sin živ i kako će se zajedno vratiti u Split.

Neslužbeno doznajemo i kako će potraga ponovno biti preusmjerena na rijeku Savu jer u policiji smatraju kako je rješenja slučaja upravo u rijeci.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Stojan NEUM 12.01.2022.

    Da samo ispitani, u zatvor dok ne kažu pravu istinu Sve Znaju

  • Znalac87 11.01.2022.

    Zanimljiva činjenica kako nitko ne uzima u obzir onu "drugu tuču" koju spominje na videu jedan od prijatelja drugi dan kada je snimao prostor izvan kluba i slao taj video njegovom ocu. Jasno i glasno kaže: "evo ovdje se desila druga tuča". Glavno pitanje koja tuča i sa kime, te iz kojeg razloga se ona desila. Da ne spominjem uopće gdje se desila prva tuča i opet iz kojeg razloga on navodi tu tuču, vjerovatno iz nekog opravdanog razloga u vezi nestanka. Druga nepobitna činjenica je da je Beograd pun mafije, predivan grad kojeg želim posjetiti i naravno treba bit svjestan opasnosti. Prošlo ljeto su mi frendovi otišli na dva dana i u splav je upala specijalna policija sa automatima. Frend snima i čuješ na kraju videa: "ALO ŠTA RADIŠ TO" i čuje se udarac i mobitel pada na pod, za kojeg se ispostavilo da je bio šamarčina frendu u glavu, ja gledam video i ne vjerujem šta vidim, racija sa automatima. Kaže sreća da je bio pijan pa nije toliko ni osjetio udarac onom rukavicom. Uglavnom zaključak, vjerujem da se desio incident, slučajni ili namjerno izazvan (ne možemo isključit mogućnost da su išli na neki deal u BG) i jedan je nadrapao, a drugima je par dana kasnije bilo dano do znanja da drže jezičinu za zubima jer bi mogli i oni završit ko Matej. Te prijatelje ne treba olako osuđivati i vidio bih Vas sve na njihovom mjestu. Zdravo.

  • max2017 11.01.2022.

    Osobno mislim da je tu kompletnu ekipu iz Splita i Zadra trebalo u HR po povratku s dernečenja trebalo profesionalno ispitati i ocijediti sve podatke a ne skrivati identitet (čak ni inicijali ??)..

Komentiraj...
Vidi sve komentare