To je to što me zanima!

Uznemirujuća snimka: Pijani vozač 'pokosio' ženu na cesti

Žena je srećom prošla samo s lakšim ozljedama iako su joj od udarca noge poletjele u zrak, a nakon pada je ostala nepomično ležati. Policija je pokrenula istragu
Vidi originalni članak

Na Facebooku se pojavila uznemirujuću snimka na kojoj se pijani vozač u Sarajevu nakon krivudanja po cesti zaletio u ženu i samo nastavio voziti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Snimile su ga kamere obližnje benzinske postaje, a policija je kazala kako su vozača uhitili brzo nakon nesreće u petak, javlja bportal.ba.

Žena je srećom prošla samo s lakšim ozljedama iako su joj od udarca noge poletjele u zrak, a nakon pada je ostala nepomično ležati.

- Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač bio pod utjecajem alkohola i on je zadržan u policijskim prostorijama na otrežnjenju. Kod povrijeđene su utvrđene lakše tjelesne ozljede, ali s obzirom na to da je vozač nezgodu skrivio u alkoholiziranom stanju, protiv njega će biti podnesen izvještaj Tužilaštvu zbog počinjenog krivičnog djela. Vozilo je izuzeto i bit će vještačeno - kazala je glasnogovornica PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović te dodala da je istraga u tijeku.
 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Leptir117 14.06.2017.

    Vidi ove pored nje. Ko drvena Marija stoji. Nebi li još slučajno pomogla možda.Bize sačuvaj!

  • magdalena63 12.06.2017.

    Đeš ba odat posred ceste? Jes normalna?

  • Blue sea 12.06.2017.

    Pregledavajući snimak zamijetio sam da je do vozilo pro pored nje prošlo u jednom smjeru, a onda se vratilo i naletjelo na ženu. Možda se tu i ne radi o prometnoj nesreći nego o namjernom naletu na ženu. Osim toga i ona hoda po djelu ceste koji je namjenjen za kretanje vozila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare