To je to što me zanima!

Uznemirujuće: Autom se zabio u gledatelje, ozlijeđeno 17 ljudi

Poznan, Poljska: Među ozlijeđenima, njih četvero navodno je teško ozlijeđeno. Vozač se sportskim autom zabio u publiku samo nekoliko sekundi nakon starta
Vidi originalni članak

Najmanje 17 ljudi, među kojima i dvoje djece, ozlijeđeno je kada se skupi sportski automobil zaletio u skupinu gledatelja koji su došli na auto show u poljskom gradu Poznanu, piše Daily Mail.

Među ozlijeđenima, njih četvero navodno je teško ozlijeđeno. Vozač se u publiku zabio samo nekoliko sekudni nakon starta. Nesreća se dogodila na početku trodnevnog Gran Turismo Polonia na kojem se okupljaju amateri, zaljubljenici u automobile iz cijele Europe. U događaju sudjeluje najmanje 150 automobila.

Kako tvrde svjedoci, norveški vozač žutog automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i probio barijere iza kojih su bili gledatelji. Jedan od dužnosnika objasnio je kako vozač jednostavno nije znao upravljati svojim vozilom i da nije imao kontrolu nad njim. Hitne službe priskočile su u pomoć žrtvama nesreće, a do njih su odmah dotrčali i gledatelji koji nisu stradali u nesreći.

Policija je rekla kako je vozač, koji u nesreći nije ozlijeđen, bio trijezan. 


Idi na 24sata

Komentari 31

  • rearea 02.07.2013.

    moja baba bi ovo bolje odvozila, pa tip zbilja nije imao pojma.

  • riki1980 02.07.2013.

    Glup sport i tko ga gleda na ovakav način.Pardon ovo i nije sport već parada seljačina i onih koji sanjaju da postanu isti.

  • sara100 01.07.2013.

    Ko je njemu da da vozi ovakav auto?Otpočetka se vidilo da ne može upravljati s njim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare