To je to što me zanima!

Uzrok požara u restoranu kvar na instalacijama ili uređaju

Požar u restoranu Sabljaci u istoimenom naselju i odmaralištu izbio je u noći 6. prosinca 2013. U požaru nije nitko ozlijeđen. Šteta se procjenjuje na 12 mil. kuna
Vidi originalni članak

Uzrok požara u restoranu Sabljaci u istoimenom naselju, koji je izbio u noći 6. prosinca 2013., je kvar na električnoj instalaciji ili nekom od električnih uređaja koji su se nalazili u kuhinji.

Tijekom kriminalističkog istraživanja nisu utvrđeni elementi kaznenog djela, javlja PU karlovačka. Nadležnom državnom odvjetništvu proslijeđeno je izvješće.

Podsjetimo, u požaru je izgorjela krovna drvena konstrukcija i unutrašnjost objekta s inventarom, no nitko nije ozlijeđen. Policija je na restoranu Sabljacima prije procijenila štetu na 12 milijuna kuna.

Restoran Sabljaci radio je u sklopu Hrvatskog olimpijskog centra na Bjelolasici, a čija je glavna zgrada također izgorjela u požaru 2011. godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bepo1991 18.02.2014.

    Hoce li netko dobro zaradit a netko nahebat kao i obicno. Ove price su mi odnekud poznate.

  • 18.02.2014.

    Požari u Hrvata imaju jasnu sezonsku ditribuciju. Po ljetu gori na Jadranu, po zimi gori u unutrašnjosti. I po kiši i snijegu, ništa ne smeta!

  • 18.02.2014.

    Štea je procijenjena na 12 milijuna kuna? Kaj su imali zlatne kvake na vratima? Sa 12 milijuna kuna izgrade se tri takva objekta i opreme se do zadnje žarulje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare