To je to što me zanima!

V. Britanija: Dječak (13) silovao trogodišnju curicu

Dječak je silovao curicu (3), a u strašnom zločinu uhvatila ga je majka silovane djevojčice. Policiji je priznao da je nekoliko puta zlostavljao djevojčicu
Vidi originalni članak

Silovatelj (13) najmlađi je dječak u Britaniji koji je ušao u registar seksualnih prijestupnika. Dječak je silovao curicu (3), a u strašnom zločinu uhvatila ga je majka silovane djevojčice. Policiji je priznao da je nekoliko puta zlostavljao djevojčicu. Sud ga je proglasio krivim za silovanje i seksualno zlostavljanje. Za vrijeme kazne dječak će morati ići na savjetovanja, odraditi društveno korisni rad, posjećivati psihijatra i socijalnu radnicu. Kao olakotnu okolnost za zločin, sudac je u obzir uzeo da dječak nije ranije kažnjavan i da je i sam bio zlostavljan.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • becky8876 23.03.2010.

    bio je on svjestan šta radi.l piše da je mali rekao da je već nekoliko puta zlostavljao djete.derište..treba ga dobro nalemat i strpat u maloljetnički zatvor. šta sad svi koji su bili zlostavljani u djetinjstvu trebaju zlostavljat druge osobe i malu djecu..???\' ma de ti ljudi su za mene nenormalni koliko god godina imali...a oni koji ih brane su isti ko i ti zlostavljači.

  • user_39293 23.03.2010.

    To je naučeno ponašanje ili domino efekt. Činjenica je da su silovatelji i sami bili silovani u djetinjstvu.

  • dkasmile 23.03.2010.

    ovog dječaka monstruma treba lječiti što prije i pitanje je dali uopče uma ljeka za tako bolestan um!

Komentiraj...
Vidi sve komentare