To je to što me zanima!

V. Šeksu prijeti invaliditet ako ne ode na operaciju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks odbija operaciju desnoga kuka. No liječnici tvrde da ipak mora pod nož inače će mu se uništiti i drugi kuk
Vidi originalni članak

To su intimne stvari. Nakon izborne pobjede zdravstveno mi se stanje znatno poboljšalo, rekao je potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks. Sličnu informaciju dobili smo i iz HDZ-a. I oni tvrde da se Šeksu stanje poboljšalo te da nema razloga ni za kakvu intervenciju. No struka ipak misli drukčije. Saborska liječnica dr. Gordana Štajminger, čiji je Šeks pacijent već godinama, ozbiljno upozorava da što prije mora operirati desni kuk.
- Operacija će svakako trebati jer će mu se, ako na nju ne ode, uništiti i drugi kuk. Gospodin Šeks bi to zaista trebao ozbiljno shvatiti - rekla je dr. Gordana Štajminger.
Problemi s kukom Šeksa su počeli mučiti još u mandatu predsjednika Sabora. Iako nikad javno nije naveo dijagnozu, pretpostavlja se da ima degenerativnu bolest, tzv. koksartrozu (oštećenje hrskavice), za koju su specifični jaki bolovi. Šeksu su u prosincu 2006. u KBC-u Zagreb u krvnu žilu ugradili tzv. stent.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • majstorović 08.02.2008.

    to mu je sigurno iz mlađih dana dok se pijan valjao po osječkim ulicama i bio na prvoj crti obrane grada. Sad će još i invalidsku zaraditi. Fenomenalno....

  • lažno ime 08.02.2008.

    Uz stotine tisuća kuna mjesećnih primanja još bi trebao i dobiti saborsko-invalidsku mirovinu. Mogao bi se nečega i odreći, i donirati u humanitarne svrhe npr. za petrovu bolnicu. Ali on je Hrvat.

  • sinke 08.02.2008.

    Jel ima otvoren žiro za pomoć ili telefon?

Komentiraj...
Vidi sve komentare