To je to što me zanima!

V. Zagorec: 'Nije mi jasno za koja djela me optužuju''

Nisam kriv, a ni ne razumijem za kakvo me se djelo optužuje, rekao je Vladimir Zagorec jučer u Zagrebu gdje mu se sudi u slučaju ''dragulji''
Vidi originalni članak

Nisam kriv, a ni ne razumijem za kakvo me se djelo optužuje, rekao je Vladimir Zagorec u utorak na sudu u Zagrebu. Optužen je da je u slučaju “dragulji” nagovarao Suzanu Di Mauro Bunjevac da istražitelje navodi na krivi trag. Ona, kao drugookrivljena,  nije došla na sud.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • amex 28.10.2009.

    Njemu nije jasno!!!! Pa nije ni meni kak je takav idiot mogao biti tamo gdi je bio.....

  • brkan1 27.10.2009.

    Dbanon ne melji maznio je lovu i to je to, bio je gologuzan a sada ima milione.sve se može izračunati,vrlo lako.i matematika bi pokazala začuđujići manjak.Ja radim 39 god. i bio sam u ratu za 92 DM mjesečnoi trebao poginuti za ADZ,Franju i take kao Zagorac. pa čime je on stekao čin generala.Mažnjavanjem love ali nije dobro dijelio,e tu mu je greška jedina.I zato oni vole hrvatsku jer se lova dijeli. a ja sam godinu dana bio bez obitelji i djece.U osijeku postoji barem 10 ljudi koji bi trebali po normativima svih vojski svijeta , osim hrvatskim, biti generali, a ne taj uobraženi geometar, kojega je netko progurao.Čak znam i srbe u osijeku koji su bili u HV i borili se časno i hrabro za RH.a danas im taki kao zagorac to osporavaju,isti taki koji su pobjegli iz ovoga grada 91, a sada su postali face nitk nezna kako.Odnosno ZNA SE, ali se nezna ime toga koji su gurali. Sramota da najodlikovaniji general nije bio 1 minutu na bojištu.

  • drug Tito_1 27.10.2009.

    Koliko si bogarsvo nakrkao sram te bilo! Zar su djeca za to ginula?

Komentiraj...
Vidi sve komentare