To je to što me zanima!

Vapaj oca: Nemojte sjedati pijani za volan, molim vas!

Branko Novak je zbog pijanog vozača izgubio sina, a umalo i kćerku. Na njegovu ženu Mirajnu naletio je vozač dok je gurala kćer u kolicima
Vidi originalni članak

Kad smo se susreli s našom Lanom, supruzi Mirjani i meni potekle su suze. Proteklih dana nismo spavali, samo smo plakali. No naša se kći oporavlja i, premda još teško govori, liječnici kažu da bi sve trebalo biti u redu, uzbuđeno nam je ispričao Branko Novak (31) iz Belice kraj Čakovca. Otac djevojčice (3) na koju je prije desetak dana naletio pijani vozač i pobjegao s mjesta nesreće kaže da mu se srušio svijet. Priznaje da se vratio šest godina unazad, kad je izgubio sina.
- Iz sporedne ulice na naš je automobil naletio pijani vozač i odbacio nas 40 metara. Supruga je trebala roditi za četiri dana, no pobacila je. I opet se dogodilo slično. Vozač je retrovizorom zakvačio suprugu pa kolica, iz kojih je ispala Lana i od udarca slomila čeljust na nekoliko mjesta te se posjekla po licu - kaže Branko. Roditelji pijanog vozača zovu svaki dan, no on se nije javio. Policija mu je vratila vozačku dozvolu.
- Svakom se to može dogoditi, ali krivim ga što je pijan sjeo za volan i pobjegao s mjesta nesreće. Moja je kći mogla iskrvariti i umrijeti. Zato molim vozače da ne sjedaju za volan ako piju i neka ne divljaju po cesti. Jer se opet može ponoviti tragedija koja nas je zadesila već drugi put - apelira Branko.



LANI ĆE SANIRATI I POSJEKOTINU

Liječnici zagrebačke Klaićeve bolnice operirali su čeljust koja je slomljena na nekoliko mjesta. Pet dana Lana je bila u umjetnoj komi, iz koje se, na čuđenje liječnika, sama probudila. Malenoj Lani će u bolnici sanirati posjekotinu. Branko je nekoliko dana prije tragedije ostao bez posla kao tehnološki višak. Iako traži posao, svaki trenutak provodi kraj kćeri u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Josip25 16.05.2010.

    Treba zakone mijenjati onda ce biti sve kako treba. Ako se ovako nastavi nece nikada biti dobro.

  • -mrvica- 16.05.2010.

    bitno je da je kreten dobija nazad svoju vozačku da može i dalje haračit i kupit ženu i dicu s autom ......cccccccccc.,......SRAMOTA

  • user_42017 16.05.2010.

    bagru boli briga što on kaže

Komentiraj...
Vidi sve komentare